Nem fizették ki, öt házat rombolt le egy román vendégmunkás

2018. augusztus 14. 12:55

Markológépes ámokfutás Angliában.

2018. augusztus 14. 12:55

Az angliai Buntingfordban markológéppel kezdett ámokfutásba egy román vendégmunkás, aki felháborodott azon, hogy az építkezési cég, amelynél dolgozott, nem fizette ki – szemlézi a The Sun cikkét a Főtér.ro. A 30 éves Daniel Neagu Romániában hagyta a cég egyik munkagépét, a cégvezetés erre hivatkozva elbocsátotta a férfit, aki fizetését sem kapta meg.

Neagu nem hagyta annyiban a dolgot, egy exkavátor vezetőfülkéjébe pattant, és öt házat lakhatatlanná tett, állítása szerint azokat, amelyek építésében ő is részt vett. Szemtanúk szerint a férfi nevetve rombolta le a házakat, ámokfutása eredményét pedig le is fényképezte. Az okozott kár eléri a négymillió fontot, az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették.

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. augusztus 15. 09:19
Bokros Lalyos is berágott, szétkapta a nyugdíjamat.
Akitlosz
2018. augusztus 14. 17:45
"A 30 éves Daniel Neagu Romániában hagyta a cég egyik munkagépét, a cégvezetés erre hivatkozva elbocsátotta a férfit, aki fizetését sem kapta meg." A történetnek ezt a részét azért nem ártott volna jobban részletezni. Így ez az utcán talált idegmérget tartalmazó drága parfüm sztorihoz hasonlít.
Bell & Sebastian
2018. augusztus 14. 14:13
Kicsiben kell dolgozni lakosságnak és számla nélkül. Esetleg munkaérték cserével, ha nem üldözné mindkettőt a politika. Az EU-támogatások az a júdáspénz, amit eleve a hatalmon lévő elit korrumpálására szánnak. Ezért sem függesztik fel, szüntetik meg, no meg azért, mert ötszörös a megtérülése - a magállamoknak. Aki nagyot álmodik, beleszalad a késbe. Sosem dőlhet hátra elégedetten, ha övé is az aranydukátot szaró szamár, mert egy éjszaka felhívják telefonon, mire reggel eladja 15 százalékért a birodalmát, és még örülhet annak, hogy életben hagyják.
kisgul
2018. augusztus 14. 13:53
Nem csodálkoznék rajta , ha Botka keze is benne lenne a buliban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!