Van remény az amerikai lelkész számára Törökországban

2018. július 26. 12:20

Andrew Brunson amerikai lelkész átkerült a börtönből házi őrizetbe Törökországban.

2018. július 26. 12:20

Andrew Brunson amerikai pásztort kihozták a börtönből, és házi őrizetbe helyezték Törökországban – írja a CBN. Ez a remény első jele a lelkipásztornak, akit közel két éve a török rezsim bebörtönözött.

Brunson legfeljebb 15 év börtönbüntetésre számíthat, azzal a váddal, hogy „bűncselekményt követett el terrorszervezetekkel együttműködve”. Az 50 éves black mountain-i evangélikus lelkész (Észak-Karolina), határozottan tagadja a vádakat. Az idei év elején írta azt, hogy börtönben van, nem azért, mert rosszat tett, hanem azért, mert keresztény lelkész volt.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a hun
2018. július 26. 14:04
Idegen kolostorban ne akard bevezetni a saját rendtartásod-mondja a bölcs orosz szólás. Sok idegenbe tévedt megszívelhetné-mindenki jól járna.
Öreg
2018. július 26. 13:33
Senkinek nincs joga annak az államnak a törvényei ellen fellépni, ahol tartózkodik! Egyáltalán mit tett ez az ev. lelkész?
annamanna
2018. július 26. 13:03
„bűncselekményt követett el terrorszervezetekkel együttműködve”. Konkrétan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!