Sorozatként folytatódik a Star Trek

2018. július 23. 11:45

Négy rövid részből álló sorozattal folytatódik a sci-fi-széria.

2018. július 23. 11:45

A Star Trek sci-fi-széria négy rövid epizódból álló sorozattal folytatódik ősszel az amerikai CBS csatorna streaming szolgáltatásának programján. A Star Trek: Short Treks havi egy 10-15 perces epizóddal jelentkezik majd. Az egyes részek teljes, befejezett történetet mesélnek el - jelentette be a CBS a San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari vásáron.

A rövid részek kapcsolódnak majd a tavaly kezdődött Star Trek: Discovery tévésorozathoz, amelynek készül már a második évada - mondta el Alex Kurtzman, a sorozat társ-alkotója és executive producere.

Az Enterprise csillaghajó kalandjairól szóló eredeti Star Trek-sorozat 1966-ban debütált az amerikai televízióban. A sorozat alkotója a néhai Gene Roddenberry volt, James Kirk kapitányt William Shatner, vulkáni első tisztjét, Spockot Leonard Nimoy játszotta. A sorozatot számos további tévészéria és film követte.

A CBS júniusban jelentette be, hogy a Star Trek-sztori újabb sorozatokkal, minisorozatokkal és animációval bővül a Kurtzmannal kötött produkciós szerződés keretében.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2018. július 23. 19:31
Addig folytatódik, amíg vmelyik szereplőről ki nem derül, hogy részegen megpuszilt egy nőt, aki ebbe nem egyezett bele.
Máris Ottokár
2018. július 23. 14:03
Ami eredetileg a Star Trek volt és lehetett volna, az ma a The Orville című sorozat. Furcsa, mert a történetek 10--15%-a viccelődés, ezért akár paródiának is hihetnénk, és én is megakadtam ezen az első rész felénél, de szerencsémre adtam neki még egy esélyt, és most ott tartok, hogy nagyságrendekkel jobbnak találom a Star Trek Discoverynél. Egyrészt mert mintha kicsit "lejjebb tekerték" volna a viccelődést a harmadik--negyedik résztől, másrészt pedig a maradék 85--90% teljesen komoly és igényesen megvalósított, és méltón viszi tovább azt a jövő- és jelenkutató szellemiséget, amit a Star Treknél, úgy tűnik, teljesen feláldozhatónak és elhagyhatónak találtak.
a hun
2018. július 23. 11:59
Csak, hogy minél olcsóbban lehessen reklámbevételhez jutni!
alex44
2018. július 23. 11:59
Azt hittem már ezek is valami előzmény témában gondolkodtak mert az mostanában nagyon divat, személy szerint nekem nem nagyon jött be ez a sorozat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!