A Bayern München elnöke szerint Özil évek óta „szarul” játszik

2018. július 23. 10:59

Keményen beszólt a Bayern elnöke Özlinek. Szerinte Özil évek óta „szarul” játszik és csak „alibizik”.

2018. július 23. 10:59

„Sportszakmai szempontból ezzel jól jár a német válogatott. Számomra Mesut Özil évek óta egy alibiző futballista, aki a válogatottnak egyáltalán nem tud segíteni. Állítólag ezt a német szövetség rossz bánásmódja miatt csinálja. Mindenesetre fel kéne tennie magának a kérdést, hogy mikor nyert utoljára párharcot. Évekkel ezelőtt…” – ezt Uli Hoeness, a Bayern München elnöke nyilatkozta Özilről a német Sport 1 televíziónak

Az 1974-ben világbajnoki aranyat nyerő Hoeness szerint „a válogatott megújulását figyelembe véve szuper, hogy abbahagyta. A 2014-es világbajnokságon sem tartozott a húzóemberek közé, tulajdonképpen a csapattársak miatt jutott el a döntőig. [...] Özil most szépen az Erdogan-történet mögé tud bújni. Pedig évek óta szarul játszik, most meg Grindel, Löw vagy Bierhoff a hibás…”

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2018. július 23. 11:30
Ez egy bohóc, vagy ahogy a németek mondjak ; Arschloch.
barang
2018. július 23. 11:15
Ulikam, sikerült iden adot fizetni? az is nagy segitseg am.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!