Rajoy: Megtiszteltetés volt Spanyolország miniszterelnökének lenni

2018. június 01. 11:10

Megtiszteltetés volt Spanyolország miniszterelnökének lenni – mondta Mariano Rajoy, az ellene benyújtott bizalmatlansági indítvány vitájának végén.

2018. június 01. 11:10

Megtiszteltetés volt Spanyolország miniszterelnökének lenni – mondta Mariano Rajoy kormányfő a madridi parlamentben pénteken, az ellene benyújtott bizalmatlansági indítvány vitájának végén.

A péntekre kitűzött szavazáson várhatóan leváltják posztjáról a néppárti politikust és a jelenlegi konzervatív kormány helyett szocialista kormányt alakul Pedro Sánchez vezetésével. Mariano Rajoy a parlamenti pulpitusról még a szavazás előtt, elsőként gratulált Sáncheznek.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. június 01. 12:05
A péntekre kitűzött szavazáson várhatóan leváltják posztjáról a néppárti politikust és a jelenlegi konzervatív kormány helyett szocialista kormányt alakul Pedro Sánchez vezetésével." Pedro Sanchez??? hát hol van Dolores Ibarurri?
Antigoné
2018. június 01. 11:41
Korrekt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!