Eldőlt Löw sorsa

2018. június 30. 15:26

A szövetség, a DFB vezetőségi tagjai pénteken telefonon egyeztettek a kapitány jövőjéről.

2018. június 30. 15:26

Annak ellenére döntött így a testület, hogy Löw csapata címvédőként már a csoportkör után búcsúzott az oroszországi világbajnokságtól.

A szövetség, a DFB vezetőségi tagjai pénteken telefonon egyeztettek, s végül egyhangúlag kinyilvánították: azt szeretnék, ha az 58 éves tréner kitöltené 2022-ig szóló szerződését – írja a HVG.

A kiesését a felelősséget magára vállaló Löw még nem nyilatkozott a maradását vagy távozását illetően. Az érintettek a jövő héten ülnek le tárgyalni, s azután hirdetik ki a végső döntést.

A Nationalelf három ponttal utolsó lett csoportjában, és története során először már a csoportkör után búcsúzott a vb-től.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2018. június 30. 16:26
Dárdainak kellett volna maradnia kapitánynak. Sorck csak learatta annak a munkának a gyümölcsét, amit ő alapozott meg. Mai napig ő a legeredményesebb kapitány.
Schweinehund
2018. június 30. 15:49
off Ausztriában hivatalosan is bevezették a semleges nemet (az alkotmánybírók döntöttek így, nem a jobboldali kormány).
balbako_
2018. június 30. 15:31
Hiába ezek is olyanok, mint Merkel. A végletekig kitartanak a rossz döntés mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!