Szélsőséges vallásos sejtre csapott le az FSZB

2018. május 04. 15:56

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat szerint a sejt terrortámadások végrehajtására készült. A gyanúsítottak az elfogási kísérlet idején fegyveres ellenállást tanúsítottak.

2018. május 04. 15:56

Egy „vallási szélsőséges sejt” két vezetőjének megsemmisítéséről számolt be pénteken az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) a délnyugat-oroszországi Sztavropolhoz tartozó Nyevinnomisszkből.

Az FSZB szerint a sejt terrortámadások végrehajtására készült. A gyanúsítottak az elfogási kísérlet idején fegyveres ellenállást tanúsítottak. A szolgálat egy robbanószerkezetek előállítására használt műhelyben házi készítésű pokolgépet, lőfegyvert, lőszert és kézigránátokat is talált. 

Múlt csütörtökön Oroszország déli és szibériai régióból öt, múlt pénteken pedig Moszkva környékéről egy terrorcsoport felszámolását jelentette az FSZB. Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója április lején közölte, hogy Oroszországban tavaly négy terrorcselekményt követtek el, és hogy a biztonsági szolgálatoknak további 25-öt sikerült megakadályozni. Mint akkor el mondta, hogy az idei első negyedévben hat előkészületben lévő terrortámadásnak vették elejét, és 12 terrorista sejtet számoltak fel.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nicolas
2018. május 06. 00:19
A nővéreim árat fizetnek az interneten 128 és 217 euró között óránként. 3 hónapig dolgozik, de a múlt hónapban 28497 eurót ért el, és csak pár óra van az interneten. ez az oldal ... >>>>>>>>>>>> https://goo.gl/yWNPyY
kinekanevében?
2018. május 04. 20:51
A gyanúsítottak az elfogási kísérlet idején fegyveres ellenállást tanúsítottak? Hehe. Azaz, (nagyon helyesen) széjjel lőtték a terroristákat.
sersem4
2018. május 04. 16:13
Megölték szegény ártatlanokat! Se tárgyalás, se ügyvédek, se diplomácia, csak a nyers erőszak....... Pedig ennek a néhány jómadárnak a védelmére pár százezer munkaórát rászánt volna pár jogvédő, újságíró, pszihomókus, fizetett nyüzsgalmár.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!