Letartóztatták Harvey Weinsteint

2018. május 25. 17:14

Weinsteint eddig csaknem százan vádolták meg szexuális zaklatással vagy annak kísérletével, nemi erőszakkal és más nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetésével.

2018. május 25. 17:14

Miután feladta magát a rendőrségen, kétmillió dollárban állapíthatják meg az óvadékot, amennyiért Harvey Weinstein előzetes letartóztatás nélkül, szabadlábon védekezhet az eljárásban, amelyet nemi erőszak és szexuális kényszerítés miatt indítanak ellene New Yorkban. Másfél órával később bilincsben vezették el – írja az Index.

Weinsteint eddig csaknem százan vádolták meg szexuális zaklatással vagy annak kísérletével, nemi erőszakkal és más nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetésével. Az aktuális eljárásra egy egykori színésznő, Lucia Evans és egy másik színésznő feljelentése nyomán került sor. Lucia Evans arról számolt be, az akkoriban nagy hatalmú producer orális szexre kényszerítette őt, miután egy állítólagos meghallgatásra hívta be magához.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2018. május 28. 15:46
A Középkorban Bocaccio elment. Ma nem adhatná ki műveit. Farizeus világot élünk. (Pharisees)
fogas paduc
2018. május 28. 09:16
Mi a szexuális zaklatás jogi definíciója?
néhai Ch.Pilot
2018. május 27. 22:35
"Lucia Evans arról számolt be, az akkoriban nagy hatalmú producer orális szexre kényszerítette őt, miután egy állítólagos meghallgatásra hívta be magához." És miért is hisznek neki?
betamás89
2018. május 25. 20:47
Én mélyen elitélem a szexuális bűncselekményeket és aki ilyent elszenved arra buzddítom, hogy azonnal jelentse is. Weinstein esetében ugyanakkor, bár sok vádló van, én egy fia bizonyítékról sem hallottam, vagy olvastam. Akkor hogyan lehetett őt letartóztatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!