Kórházba szállították idősebb George Busht

2018. május 28. 07:22

Megfigyelés alatt tartják a volt elnököt.

2018. május 28. 07:22

Beszállították a kórházba idősebb George Busht, a 93 éves egykori amerikai elnöknek alacsony volt a vérnyomása, és kimerültnek érezte magát –
közölte vasárnap Twitter-bejegyzésében a Bush család szóvivője.

Jim McGrath szerint George Busht valószínűleg néhány napig tartják megfigyelés alatt egy dél-maine-i kórházban. A szóvivő szerint a volt elnök tudatánál van, és nem rossz a közérzete.

A Parkinson-kórban szenvedő George Busht április közepén – egy nappal felesége, Barbara Bush temetése után – beszállították egy houstoni kórház intenzív osztályára a véráramába került fertőzés miatt. Az idős politikus válságos állapotban volt, általános vérmérgezést kapott, de meggyógyult. Közel két hétig volt kórházban.

George Herbert Walker Bush 1989 és 1993 között volt az Egyesült Államok elnöke, azt megelőzően Ronald Reagan mellett az alelnök tisztségét látta el. Legidősebb fia, George W. Bush az Egyesült Államok 43. elnöke, másik fia, Jeb Bush pedig két ciklusban Florida kormányzója volt, és a 2016-os elnökválasztáson harcba szállt a republikánusok elnökjelöltségéért is.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2018. május 30. 17:39
Pedig ez is mehetne már sorosbával a pokol fenekére..
a hun
2018. május 28. 11:03
Érdekes, neki soha nem rótták föl elnökként, hogy a CIA igazgatói székéből került (alelnök után) a fehér házba, mint teszik ezt a beosztott hírszerző Putyinnal. Még mindig különb elnök volt, mint a fia.
Finale*
2018. május 28. 08:46
Ven aligator .
Rugo
2018. május 28. 08:13
képtelen meghalni ez a nyomorult háborús bűnös
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!