Sajid Javid az új brit belügyminiszter

2018. április 30. 12:05

Javid pakisztáni bevándorlók gyermekeként született Nagy-Britanniában, csakúgy, mint London munkáspárti polgármestere Sadiq Khan.

2018. április 30. 12:05

Sajid Javidot nevezte ki belügyminiszterré hétfőn Theresa May brit miniszterelnök. Javid Amber Ruddot váltja a belügyi tárca élén – írja a BBC.

Rudd vasárnap éjjel nyújtotta be lemondását, miután kiderült, hogy az illegálisnak minősített bevándorlók kitoloncolásának belügyminisztériumi gyakorlatával kapcsolatban akaratlanul ugyan, de félrevezető tájékoztatást adott a londoni alsóháznak.

Javid pakisztáni bevándorlók gyermekeként született Nagy-Britanniában, apja buszsofőrként dolgozott, csakúgy, mint London munkáspárti polgármesterének, a szintén pakisztáni bevándorló családban született Sadiq Khannak az apja. A 48 éves Sajid Javid eddig az önkormányzatokért és helyi közösségekért felelős miniszter volt Theresa May konzervatív párti kormányában, de korábban, még az előző tory kormányfő, David Cameron idején a kulturális, média- és sportügyi minisztériumot, illetve az üzleti ügyek minisztériumát is vezette.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. április 30. 19:06
Kíváncsi leszek, mikor mondatják le a királynőt, pontosabban a dinasztiát, hogy egy pakisztáni maharadzsa lehessen Anglia uralkodója. Szerintem 5 éven belül. :-)
mdave88
2018. április 30. 18:56
https://www.youtube.com/watch?v=_2w4zAken08
néhai Ch.Pilot
2018. április 30. 18:39
Gyerekek! Akinek eztán sem esik le, hogy Európa elázsiaisításáról afrikanizálásáról, a fehér ember szándékos tönkretételéről van szó, az egy agyatlan, moslékzabáló állat. Ha az angolok ezt hagyják, meg is érdemlik a sorsukat. Mi viszont gyorsan emeljük kerítést a nyugati határra is, és szerezzünk, akár atomfegyvert, napalmot, bármit, és aki be akarja tenni a lábát ide, azonnal lőjünk rá. Akkor is, ha nyugatról menekülő fehér ember, mert ezek, agyilag fertőzöttek, hozzák magukkal a konzumidióta liberalizmusukat, és a végén még ide is beengedtetnék, vadakat.
matykox
2018. április 30. 17:44
És persze ennek az echte britonnak a VALLÁSÁRÓL egy szó sincs?? Lehet tippelni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!