Civil összefogás az Alpokban az illegális bevándorlás ellen

2018. április 22. 16:21

Egy francia bevándorlásellenes szervezet aktivistái torlaszolták el az Échelle-hágót szombaton.

2018. április 22. 16:21

Eltorlaszolta a francia Alpokban található Échelle-hágót az Indentitárius Nemzedék (GI) francia bevándorlásellenes szervezet körülbelül száz aktivistája, akik szombat reggel mentek fel a francia-olasz határon lévő hágóba, azzal a céllal, hogy egyetlen illegális bevándorló se léphessen Franciaország területére.

 

Ez a hágó az illegális bevándorlók stratégiai átkelő pontja – mondta Romain Espino, a GI egyik szóvivője az AFP francia hírügynökségnek, egyben bírálva a hatóságok gyávaságát. Az aktivista hozzátette: egy kis akarattal ellenőrizni lehetne a bevándorlást és a határokat – írja a 888.hu.

fotó: Defend Europe Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urga
2018. április 24. 23:12
"A GI követeli, hogy végleg állítsák le az illegális bevándorlók beözönlését Franciaországba és Európába, az illegálisok származási országukba való visszaküldését és az Echelle hágó végleges lezárását. EZ A MI OTTHONUNK!" https://generationidentitaire.org/communiques/ *** Nem semmi...
matykox
2018. április 23. 10:03
Helyes, bár az önkénteseket fel is lehetne fegyverezni, hogy megvédhessék magukat is!! Just in case ...
atila68
2018. április 23. 07:30
Mégis, hogy a pixába kerülnek oda afrikaiak?
zakar zoltán béla
2018. április 22. 21:24
Helyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!