Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a húsz éves amerikait

2018. április 22. 17:33

Nincs szerencséje.

2018. április 22. 17:33

Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.

A Honolulu Star Advertiser című helyi lap szerint a fiatalember csütörtökön Kauai szigeténél bodybordozott, amikor egy kétméteres tigriscápa megtámadta. McWilliamsnak sikerült a 30 méterre fekvő partra kiúsznia, ahol a járókelők hívták a mentőket.
„Nem tudtam, hogy elveszítettem-e a fél lábamat" – mondta a helyi lapnak az áldozat, akinek lábsérüléseit hét öltéssel varrták össze a helyi kórházban.

A természetjáró fiatalember felidézte, hogy néhány hónappal korábban Colorado állam nyugati régén medvetámadás miatt vitték őt kórházba. Nyári táborozás idején a szabad ég alatt aludt, amikor fejének hátsó részét megharapta egy barnamedve. Az állat megpróbálta őt elhúzni, de a fiúnak sikerült a medve szemei közé csapni.
„Azt hiszem, rosszkor voltam rossz helyen" – magyarázta a támadásokat McWilliams, aki négy éve szenvedte el az első harapást állattól, amikor Utah államban kirándult és megmarta egy csörgőkígyó. „A szüleim hálásak azért, hogy még mindig életben vagyok" – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2018. április 23. 17:55
A helyi állatkertben a medvelakban: - Te Brumi , olvastad a Zoo Newst? - Nem, mi van benne? - Ez a köcsög Dylan gyerek otthon van. Nem mer má elmenni s e. Ne tréfáljuk meg? - De. Éjjel kiugrunk hozzá. Te megharapod a kezét, én meg a lábát. Csak hogy érezze a törődést.
Csomorkany
2018. április 23. 14:54
Ezért jobb a Nagykörúton belül maradni. Ott csak autó csaphatja el az embert, de az olyan civilizált...
Peter8811
2018. április 23. 04:47
Az első képen Gyurcsány, a másodikon Niedermüller, a harmadikon Lendvai Ildikó.
Mich
2018. április 22. 20:21
"Élj veszélyesen!"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!