Románosították az Erős Pistát

2018. március 05. 14:47

Mától ön is vásárolhat Stefan cel Taret.

2018. március 05. 14:47

A hungarikumként ismert Erős Pista elnyerte keleti szomszédaink tetszését, ugyanis Romániában az üzletek polcára került a Stefan cel Tare. Az új termék megjelenéséről – melynek neve erősen hajaz Stefan cel Mare moldvai fejedelem nevére – az ittHON.ma számolt be. 

Cikkükbe a Selgros márciusi katalógusának egy oldalát is beillesztették, melyen a termék promóciója látható. 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ján Fortunák
2018. március 06. 11:04
A Selgros egy fos cég. Marosvásárhelyen senki nem volt hajlandó egy akkora áruházban magyarul megszólalni. A német központ reklamálás céljából elérhetetlen. Rohadjanak meg. Akinek nem elég erős az Erős Pista, vegye a Haragos Pistát. Az Univer is elmehet a sunyiba, hazátlan bitangok.
noMores
2018. március 06. 09:16
A főügyészüket nem akarják exportálni?
Dénia
2018. március 06. 07:30
Én láttam ezt már németül is német élelmiszerhálózat polcán.
illesl
2018. március 05. 22:42
Ha egy magyar cég forgalmazza és így többlet bevételhez jut, tegye! Amúgy pedig érdemes lenne tanulni a románoktól. Épp most készül el a Milestone hotel a budapesti Tűzoltó utcában. Vajon miért nincs magyar neve a hotelnek? Miért Milestone....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!