Gyilkosságként kezeli a Scotland Yard egy orosz üzletember londoni halálát

2018. március 16. 18:23

A Scotland Yard pénteken bejelentette, hogy gyilkosságként kezeli Nyikolaj Gluskov halálát.

2018. március 16. 18:23

A Scotland Yard pénteken bejelentette, hogy gyilkosságként kezeli egy volt orosz üzletember, a londoni otthonában minap holtan talált Nyikolaj Gluskov halálát.

A londoni rendőrség hangsúlyozta, hogy nincs olyan bizonyíték, amely összefüggésbe hozná a 68 éves korában elhunyt Gluskov halálát a délnyugat-angliai Salisbury városában idegméreggel elkövetett múlt heti gyilkossági kísérlettel, amelynek két célpontja Szergej Szkripal, a brit külső hírszerzés (MI6) volt orosz ügynöke, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese és lánya, Julija Szkripal volt.

Jelenleg mindkettőjüket válságos állapotban kezelik Salisbury kórházában. A Scotland Yard szerint Gluskov esetében mérgezésre utaló nyomok sincsenek.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pot_ember
2018. március 17. 07:43
Mively a nyugati demokráciák nagyon demokratikusak, liberélisak, sokszínüek, toleránsak eszembe sem jutott, hogy az orosz választásokat akarják befolyásolni. Nem akarnak olyan vezetőt akit az ő érdeküket képviseli (Jelcin).
matykox
2018. március 16. 19:57
Egyáltalán! Hát nem nyilvánvaló, hogy minden angliai halálesetért, balesetért a gonosz orosz izé a felelős? Ezeket az "összefüggéseket" csak a megveszekedett faszisták nem látják!
Kara kán
2018. március 16. 19:37
Én az angol rendőrség helyében nem merném ennyire határozottan állítani, hogy nincs összefüggés a két eset között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!