Szijjártó: Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot

2018. február 19. 17:23

„Jean Asselborn egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják mi a jó nekik” – reagált Szijjártó Péter a luxemburgi külügyminiszter azon nyilatkozatára, melyben a Stop Soros-törvénycsomagot kritizálta.

2018. február 19. 17:23

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter „gyűlöli Magyarországot”, ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn közleményében. Szijjártó Péter leszögezte: ők elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, „szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek”.

A külgazdasági és külügyminiszter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: „az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia”, és aktiválni kell a 7. cikkelyt. Szijjártó Péter közölte: Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment. „Jean Asselborn egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják mi a jó nekik” – tudatta.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint Jean Asselborn nyilatkozata megmutatta az április választás tétjét. „Az Orbán-kormány Magyarország biztonságát védi, a luxemburgi külügyminiszter azonban Soros Györggyel és magyarországi elvbarátaikkal lebontanák a kerítést, és elárasztanák migránsokkal Magyarországot” – emelte ki Szijjártó Péter.

(MTI)

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2018. február 20. 12:26
Ez a tömény tahóság a magyar külpolitika? Egy másik külügyminiszter leostobázása? "Agymenés"? Meg "gyűlöli Magyarországot"? Biztos nagyon meggyőző a nemzetközi diplomáciában ez a stílus. Reméljük, azért Szíjjártó nem köpköd a padlóra a kaviáros szendvicsek belapátolása közben, amikor meghívják egy fogadásra. Ha meghívják.
Mindjárt
2018. február 20. 08:48
Soros szarta ki a fidesz csürhét. Ezek ma is Soros kutyái. Soros nélkül Orbán nem lenne politikus. Simicska nélkül nem lenne miniszterelnök. NEM ILLIK ODA ÜRÍTENI, AHOL KORÁBBAN JÓKAT ETTEK A FIDESZESEK Soros szarta ki a fidesz csürhét. Ezek ma is Soros kutyái. Csoport kép a Soros-kegyelt fideszesekről https://kuruc.info/galeriaN/2012/sorosakademiafidesz170928_01.jpg?&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201712 A Soros és kedvenc tanítványa és kutyája a hájas törpe: http://magyarnarancs.hu/data/cikk/10/47/11/cikk_104711/20101029orbanvikt8.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711
Szerintem
2018. február 19. 21:57
A luxemburgi korrupt offshore tahónak gondolom fogalma sincs, hogy tulajdonképpen milyen lelkesen kampányol a fidesznek :)
VakzKommondor
2018. február 19. 21:41
Ez a szar lassan fizikai fájdalmat okoz. Már csak azert megérné leváltani ezt az együgyű kormányt, hogy ne kelljen a habony faszsagait hallgatni az összes papagáj szájából .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!