Szijjáró: A tengeri határt is meg kell védeni, ahogy Magyarország megvédte a szárazföldit

2018. február 23. 12:10

Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy kell védeni, ahogy Magyarország védte a szárazföldi határt – mondta Szijjártó Péter csütörtökön Máltán.

2018. február 23. 12:10

Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A tárcavezető kiemelte: az Európába irányuló illegális migráció és a kontinensre nehezedő migrációs nyomás volt máltai tárgyalásainak fókuszában.

Szijjártó Péter hivatalos látogatásán tárgyalásokat folytatott kollégájával, Carmelo Abelával, valamint Helena Dalli Európa-ügyi és esélyegyenlőségért felelős miniszterrel, fogadta őt Marie-Louise Coleiro Precca államfő, továbbá Claudette Buttigieg, a képviselőház alelnöke.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2018. február 23. 20:56
Lehet, hogy a tengerben is van kerítés, csak a tenger mélysége miatt nem látszik. A csónakok meg a hajók elúsznak fölötte. Pénzt persze lehet kérni a létesítéséért.
Csigorin
2018. február 23. 16:25
Csak a vizre nehezebb keritest epiteni. De mondjuk osszelancolt bojakat meg vizalatti aknakat lehet csinalni. Meg persze az kene hogy telepakoljak jo ehes capakkal az egesz kornyeket.
Cezar
2018. február 23. 15:50
Petya húzzatok oda is kerítést valamelyik mészáros céggel. De már hosszabbat mert van tapasztalat.
balbako_
2018. február 23. 14:54
Méghozzá könnyebb is, mint a szárazföldet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!