Izraeli titkosszolgálati legenda: Németországnak azonnal le kellene zárnia a határait

2018. február 04. 18:04

Rafi Eitan, az izraeli titkosszolgálat volt vezetője szerint Németországnak azonnal le kellene zárnia a határait.

2018. február 04. 18:04

„Az AfD (Alternatíva Németországért) sok embernek nagy reménység, nem csak Németországban, hanem Izraelben és sok más nyugat-európai országban is” – ezt Rafi Eitan, az izraeli titkosszolgálat volt vezetője mondta abban a videóüzenetben, amelyet az németországi AfD frakciójának küldött a párt antiszemitizmus elleni rendezvényének apropóján. 

A 91 éves volt titkosszolgálati vezető aktív éveiben részese volt Adolf Eichmann SS-alezredes letartóztatásának is. 

Rafi Eitan szerint „a nemzeti biztonság alapja a határvédelem.” Eitan arról is beszél a videóban, hogy „minden kormánynak kötelessége, hogy ellenőrizze saját országának határait, valamint azt, hogy milyen bevándorlók jönnek be az országba.”

Szerinte „ahol a bevándorlást nem tartják kontroll alatt, ott a bűnözés, az erőszak és a terrorizmus is kontrollon kívülre kerül.”

A volt titkosszolga végül tanácsot is ad Németországnak, szerinte fontos lenne, hogy Németország a lehető leggyorsabban lezárja a határait a muszlim bevándorlással szemben.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2018. február 05. 12:55
"Rafi Eitan szerint a nemzeti biztonság alapja a határvédelem." Inkább úgy mondanám, a nemzetbiztonság alapja a határok feletti kontroll lehetősége. Amikor nem sokan akarnak átmenni a határon olyanok, akik nemkívánatosak az adott ország számára, akkor a határok kontrollján lehet lazítani. Ellenben amikor megindul a tömeg, valami miatt, mert azt hiszi, hogy így olcsó virslihez jut, akkor muszáj szigorítani a határok őrizetén. Az itthoni ellenzék, meg a német, a valóságtól elszakadt politikai elit ebből ideológiai vitát csinált, méghozzá olyat, amit nem nyerhetett meg. Nem baj, szívjanak csak, kiérdemelték. Ennél kevesebbért is büntették a franciák a regnáló bal-, és jobboldali politikai elitet, és a németeknél is ami késik, nem múlik. Merkel ezen döntését még sokat fogják emlegeti a CDU-ban és az SPD-ben is, és nem pozitívan.
22-es csapdája
2018. február 05. 08:04
Kedves izraeliek! Ezt az egészet nem az USA-val kellene megbeszélnetek? Megkérni őket, hogy a CIA álljon le Európa destabilizálásával, lenyomásával. Szerintem, ha ti mondjátok nekik, annak lesz elég súlya. Németországot nem önmaga vezeti, neki hiába címeztek bármit.
szancso
2018. február 05. 03:50
Egy kicsit elegem van már abból, hogy szidjátok a német népet anblock. Sajnos fogalmatok sincs arról, hogy mekkora politikai nyomás alatt vannak. Az új törvényükkel, amelyik jan.1-vel lépett életbe, teljesen meg akarják szüntetni az "ellenálló" hangokat, de pont emiatt egyre többen fordulnak el a hazug médiáiktól. A legnagyobb probléma szerintem, hogy politikai akaratra mind a rendőrség, mind az igazságszolgáltatás "elfeledkezett" arról, hogy mi a teendőjük és a "vendégek" ezt egy jó csomó "jogvédő" segítségével ki is használja. A cél ezzel a politikával valószinüleg egy polgár háború kirobbantása, ezt csak abban az esetben lehetne elkerülni, ha a rendőrség és katonaság, fittyet hányna a politika által rájuk erőszakolt "előírtakra"és a német polgárok védelmére állna, ami t.k. a dolguk lenne.
annamanna
2018. február 05. 01:41
Az okos moszados megmondta a tutit az ostoba németeknek, akik nélküle nem tudnák megkülönböztetni, melyik a bal kezük és melyik a jobb. Legalább olyan bölcs, mint Marie Antoinette: ha nincs kenyerük, egyenek kalácsot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!