Hívei kiszabadították Miheil Szaakasvilit, és elindultak a parlament felé

2017. december 05. 13:41

Kiszabadították hívei a rendőrségi mikrobuszból Kijevben Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzót.

2017. december 05. 13:41

Hívei kiszabadították a rendőrségi mikrobuszból kedden Kijevben Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzót és egykori georgiai elnököt helyszíni ukrán médiajelentések szerint. 

Az UNIAN ukrán hírügynökség azt jelentette, hogy Szaakasvili támogatói feltörték annak a mikrobusznak az ajtaját, amelybe a hatóságok ültették, majd kiszabadították a járműből. 

A NewsOne hírtelevízió helyszíni élő közvetítésében arról számolt be, hogy Szaakasvili hívei gyűrűjében elindult az ukrán parlament épülete felé.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. december 05. 16:55
Szegény UK Raj NA!
Gyéressy Károly
2017. december 05. 15:30
Most ugyan miért küldték oda? És milyen útlevéllel?
még fokozza
2017. december 05. 15:17
Kiszabadítják a hátizsákosok. https://www.youtube.com/watch?v=M-hQrueOml4
Türelem
2017. december 05. 14:59
Soros Bernadett és hívei elindultak a Kossuth tér, a Parlament felé....most ne foglalkozzunk azzal, mi történik Kijevben. Soros előbb Budapesten akarja tisztába tenni a dolgokat, Szaakasvili türelmetlen, nem tudja kivárni a sorát. Ilyenek ezek a fafejű, öntörvényű grúzok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!