Szexuális zaklatással vádolja Kevin Spaceyt egy mexikói színész is

2017. november 01. 14:25

Anthony Rapp után egy mexikói színész is szexuális zaklatással vádolja Kevin Spacey Oscar-díjas amerikai színészt.

2017. november 01. 14:25

Egy mexikói színész is szexuális zaklatással vádolta meg Kevin Spacey Oscar-díjas amerikai színészt, miután egy másik színésztársa, az amerikai Anthony Rapp hasonló esetről panaszkodott egy interjúban, és Spacey nyilvánosan bocsánatot kért Rapptől.

Roberto Cavazos, aki Nagy-Britanniában tanult, és mozifilmeken, tévéfilmeken, valamint színházi előadásokban is látható, a saját Facebook-oldalán közölte hétfőn, hogy többször találkozott Spaceyvel, és ezek a találkozások kellemetlenek voltak a számára, közel volt a helyzet ahhoz, hogy azt zaklatásnak lehessen nevezni.

„Ha nő volnék, nem haboznék zaklatásnak nevezni ezeket” – írta Cavazos. Szóban forgó találkozásaik idejét nem írta meg, csak azt, hogy akkor ismerte meg Spaceyt, amikor 2004 és 2015 között a londoni Old Vic-színház művészeti igazgatója volt. Önéletrajza szerint Cavazos 2008-ban, 2010-ben és 2011-ben dolgozott ebben a színházban.

„Sokan vagyunk, akik el tudnak mondani egy történetet Kevin Spaceyről” – írta a 35 éves színész, hozzátéve: „elég volt 30 év alatti férfinak lenni ahhoz, hogy Spacey úgy érezze: hozzányúlhat.”

Mint magyarázta, ezt onnan tudja, hogy sokan beszéltek neki hasonló élményekről, és szerinte a következő napokban többen lesznek olyanok, akik felfedik hasonló találkozásaikat Kevin Spaceyvel. Cavazos Facebook-bejegyzése után a Twitter-fiókjában írta meg, hogy többet nem akar mondani erről a témáról, mert mindent leírt, amit akart.Kevin Spacey a hétvégén először beszélt homoszexualitásáról, miután egy kollégája azt állította, hogy még gyermekkorában Spacey szexuálisan zaklatta őt egy házibulin. Spacey azt mondta, nem emlékszik, de bocsánatot kért.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2017. november 02. 10:12
egy: a következő zaklatási vádra Spacey bejelenti: nem emlékszik, de bocsi és egyébként transznemű, és ő egész életében nőként élt egy férfitestben, ami elég stresz egy embernek. kettő: szerintem neki is jár ami Martonnak. Bizonyítékok nélküli keresztrefeszítés. Várom Hollywood kiállását, ami már azért is vicces lesz, mert aki ma elítél közülük bárkit, holnap azt vádolják meg valamivel. Hajrá, progresszívek, hajrá demokraták! A forradalom felfalja gyermekeit, de meg is érdemlitek!
tango47
2017. november 02. 10:08
Én még nem kerültem a közelébe, de ahogy erről a képről rám néz, az felér egy zaklatással. Kártérítést követelek!
ThunderDan
2017. november 01. 20:39
Na most már elég ebből. Ez most már durvább boszorkányüldözés, mint mondjuk a mccartyhzmus volt az 50-es években... Egyszerre, mintegy GOMBNYOMÁSRA sorjáznak a vádak...
tango47
2017. november 01. 19:58
Mi lenne, ha most Spacey vádolná szexuális zaklatással Georg Sorost?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!