Két texasi civil vadászta le a templomi gyilkost

2017. november 06. 14:55

Két helyi férfi fegyverrel és truckkal üldözőbe vette a texasi templomi mészárost.

2017. november 06. 14:55

A Daily Mail beszámol arról: a vasárnapi texasi, Sutherland Springsben történt templomi mészárlás után – mely során egy Devin Kelly nevű helyi férfi több tucat embert ölt meg és sebesített meg –, két szintén helyi lakos a helyszínről menekülő elkövető nyomába eredt.

Stephen Willeford (balra ) és Johnnie Langendorff (jobbra) egymástól függetlenül léptek akcióba.

Willefordot a lánya értesítette arról, hogy egy férfi a templomban lő a gyülekezetre. Fogta a fegyverét és odament a helyszínre. Ugyan nincs katonai múltja, de így is pontos lövész, és ahogy szembe került Kelly-vel, a védőmellényt kikerülve oldalba lőtte a lövöldözőt.

A támadó ekkor beugrott a terepjárójába egy tússzal és elhajtott a helyszínről.

Johnny Langendorff ekkor lett figyelmes a történtekre, és ő és Willeford beugrottak a truckjába és üldözőbe vették Kellyt, amíg a rendőrök utol nem érték őt. Közel 100 mérfölddel száguldoztak az országúton, Langendorff vezetett és a rendőrökkel tartotta a kapcsolatot, amíg Willeford az elkövetőre szegezte a fegyverét.

Egy éles kanyarban Kelly lesodródott az útról. A követők félreálltak, Willeford a fegyverével megközelítette a támadót, aki ekkor már nem mozdult, meghalt. 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edvind johnsson2.0
2017. november 06. 21:04
Nem ezek a texasiak üzenték annak idején Obamának, hogyha össze akarja szedni a fegyvereket, akkor menjen le Texasba, oszt vegye el tőlük?
brekker
2017. november 06. 20:42
Megengedhetelen az effajta önbíráskodás az állatvadász vidéki bunkóktól. Hollywood megbünteti őket. Natural Born Killers first scene https://www.youtube.com/watch?v=dH1QmfQnWbg
anegy_
2017. november 06. 15:59
Így kell ezt csinálni! Ha van rajta védőmellény, cél a lába, vagy a feje!
Ekerot
2017. november 06. 15:55
várjatok egy picit, a riportban az volt, hogy megvárták a rendőrök kiérkezését, s helyszínre érkezéskor elküldték őket, szóval nem tudni, akkorra már halott volt-e pontosan az elkövető vagy a rendőrök végeztek vele...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!