Vádat emelnek Trump volt kampányfőnöke és annak üzlettársa ellen

2017. október 30. 14:36

Paul Manafort és Rick Gates ellen emelnek vádat annak a vizsgálatnak a nyomán, amelyet Robert Mueller különleges ügyész folytat Oroszországnak a tavalyi amerikai választási folyamatba történt beavatkozásáról.

2017. október 30. 14:36

Donald Trump amerikai elnök volt kampányfőnöke, Paul Manafort és az utóbbi volt üzlettársa, Rick Gates ellen emelnek vádat annak a vizsgálatnak a  nyomán, amelyet Robert Mueller különleges ügyész folytat Oroszországnak a tavalyi amerikai választási folyamatba történt beavatkozásáról.

Amerikai sajtójelentések szerint Manafort ellen várhatóan adócsalás miatt emelnek vádat. Amerikai televíziós csatornák helyszíni tudósításai és felvételei arról tanúskodnak, hogy a 68 éves Manafort helyi idő szerint a reggeli órákban ügyvédje kíséretében megjelent a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) washingtoni székházában. Az igazságügyi minisztérium és Robert Mueller irodája egyelőre nem adott ki közleményt, és kommentálni sem kívánta a történéseket.

(MTI)

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. október 30. 16:46
Ezt inkább a FOX-on nézem meg.
OberEnnsinnen
2017. október 30. 15:50
"Amerikai sajtójelentések szerint Manafort ellen várhatóan adócsalás miatt emelnek vádat. (adócsalás, adócsalás, ez a valódi nukleáris fegyver? Al Capone is erről tudna mesélni...) Manafort helyi idő szerint a reggeli órákban ügyvédje kíséretében megjelent a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) washingtoni székházában. Az igazságügyi minisztérium és Robert Mueller irodája egyelőre nem adott ki közleményt, és kommentálni sem kívánta a történéseket." Ez az utolsó mondat az ótvaras nagy hazugság. Méghogy nem kommentálta? Hetek óta arról szól a hírözön: Trump nehogy már nyilvánosságra hozza a Kennedy-aktákat... úgyhogy ez a vádemelés csupán a kezdet, de ha Trumpi jó fiú lesz, akkor még pezsgős vacsorára is vendégül látja őt az FBI...
gxcapril
2017. október 30. 15:40
"Manafort ellen várhatóan adócsalás miatt emelnek vádat" A nagy bohockodas tovabb folytatodik. Mi koze az Orosz befolyasolashoz az adocsalasnak? Ha az USA ban valakit meg akarnak szorongatni de nincs mivel MINDIG adocsalassal vadolnak mivel az amerikai adotervenyek bonyolultsaga, kiskapuk, endedmenyek miatt MINDIG lehet valamit talalni ami "adocsalasra" utalhat. Persze az adozo szerint ez csak torvenyes ado optimazialas.
madarasi.abel
2017. október 30. 15:10
Soros az oka :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!