Újabb hurrikán fenyegeti az Egyesült Államokat

2017. szeptember 07. 07:46

Harvey után újabb pusztító hurrikán, az Irma halad az Egyesült Államok déli partja felé.

2017. szeptember 07. 07:46

Áthaladt a francia Antillákon az Irma hurrikán – hatalmas pusztítást hagyva maga után. Hiába készültek fel a franciák a pusztító viharra, abban legalább ketten életüket vesztették – szól az Euronews riportja.

Az óránként 22 kilométeres sebességgel haladó hurrikán szerda estére elérte Puerto Ricót, most pedig Florida partjai felé tart. Az Egyesült Államokba pénteken érkezhet meg Irma, a helyi lakosok pedig már készülnek a csapásra – többen elhagyják az államot, sőt, hajójukat is kimenekítik.

Az államban szükségállapotot hirdettek, evakuálásra szólítva fel Florida déli részén élőket. A floridai kormányzó szerint állama jól felkészült a hurrikánra. Rövid időn belül ez már a második hurrikán, ami lecsap az Egyesült Államokra: a Harvey hurrikán Texasban, főleg Houston városában okozott óriási károkat és pusztítást.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. szeptember 08. 00:06
"Újabb hurrikán fenyegeti az Egyesült Államokat" Tegyenek ki Állítsuk meg a hurrikánokat! plakátokat.
mo ching
2017. szeptember 07. 17:35
A két halottból az egyik szörfözni akart. Richard Branson (Virgin mogul) a saját karibi szigetének borospincéjébe húzódott a hurrikán elől. Barbuda szigetén leállt a kommunikációs hálózat, mert a vihar ledöntötte az átjátszó tornyot. Mind az egyet. Mondjuk az rendes acél szerkezet volt és simán ropira törte a szél.
red label
2017. szeptember 07. 10:50
A 300 km -es orkán lerendezi a felszínt. Figyelembe véve a nagy mennyiségü faházat, amit a földdel tesz egyenlővé. Ezt az orkánt csak óvóhelyen, a gazdagok át is élhetik, de a szegények, nem tudnak semmit csinálni, maximum," térdre, imához......" Sok szerencsét nekik!!!!!!!!
briganti
2017. szeptember 07. 07:56
Hogy ez a hurrikán mennyire kirekesztő.....hát nem tud demokratikusan tombolni, hogy a Capitolium, a Pentagon és Langley is egyenlő arányban kapjon belőle? Mennyivel könnyebb lenne mindenkinek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!