Orosz erők támadták meg az Iszlám Államot

2017. szeptember 14. 15:22

Hét repülőgépet lőtt az orosz hadiflotta az Iszlám Állam terrorszervezetének objektumaira. A Deir-ez-Zór elővárosaiban található összes célpontot megsemmisítették – adta hírül szerdán a moszkvai katonai tárca.

2017. szeptember 14. 15:22

Hét manőverező repülőgépet lőtt ki az orosz hadiflotta két tengeralattjárója az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet Deir-ez-Zór elővárosaiban lévő objektumaira – közölte szerdán az moszkvai katonai tárca. A közlemény szerint az összes célpontot – az IÁ harcálláspontjait, kommunikációs központjait és lőszerraktárait – sikerült megsemmisíteni Deir-ez-Zórnak a terroristák ellenőrzése alatt álló városrészében.

A Kalibr típusú manőverező repülőgépeket a Földközi-tenger keleti medencéjéből, víz alól indították el a Velikij Novorod és a Kolpino tengeralattjáróról, a céltól 500-670 kilométernyi távolságról. A két Projekt 636.6 osztályú, dízel-elektromos tengeralattjáró augusztus 28-án érkezett a Földközi-tengerre. Ebből az osztályból legutóbb a Krasznodár május végén és június végén mért csapást a terroristákra.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. szeptember 15. 11:41
Az oroszok szárnyas rakétákat írnak.
kaktusz
2017. szeptember 14. 16:52
"Hét repülőgépet lőtt az orosz hadiflotta az Iszlám Állam terrorszervezetének objektumaira. " Nem akarok kekeckedő lenni, de nem hinném hogy repülőket lődözne. max manőverező robotrepülőt.
files32
2017. szeptember 14. 16:19
Csak úgy ne járjanak, mint afgán honban.
OberEnnsinnen
2017. szeptember 14. 16:14
Lehet, hogy hihetetlen, de a világot a gonosztól most Oroszország védelmezi. A jenkiket már réges régen elvitte az ördög, tele van velük a pokol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!