Duterte: „Maga meleg vagy pedofil?”

2017. szeptember 18. 09:21

Miután a Fülöp-szigeteki Emberi Jogok Bizottsága a drogellenes háborúban kivégzett fiatalok ügyét firtatta, Rodrigo Duterte feltette a kérdést a szervezet vezetőjének: „Miért izgatják ennyire a tizenévesek? Kétségeim vannak. Maga meleg vagy pedofil?”

2017. szeptember 18. 09:21

Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök Chito Gascont, az Emberi Jogok Bizottságának (CHR) vezetőjét támadta, amiért drogellenes háborúja kapcsán vizsgálatokat indított önbíráskodó rendőrök ellen. A durva kijelentéseiről ismert elnök a következő kérdést szegezte Gasconnak:

Ezt a fickót vajon miért érdeklik ennyire a fiatalok, főleg a fiatal fiúk? Maga pedofil?” Duterte tovább feszegette a kérdést: „Miért izgatják ennyire a tizenévesek? Kétségeim vannak. Maga meleg vagy pedofil?

A provokatív kérdést azért hozta fel az elnök, mert a CHR tizenévesek megölését vizsgálta Duterte drogellenes háborújában.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2017. szeptember 19. 02:45
mikor egy ilyen büdös cinikus diktátort méltatnak a birkák nagyon jól rámutat arra a tényre, h mekkora egy mocskos söpredék szavazótábora van a mai magyar kormánypártnak. De a söpredéknek is a legalja. Nyíltan diktatúrapárti és tisztán fasiszta eszméket valló köpedékek....
gudmen
2017. szeptember 19. 01:57
a=e
gudmen
2017. szeptember 19. 01:44
azért jo látni, hogy vannak még országok a világban kis hazánkon kivül is ahol köztörvényes bünözök a legmagasabb állami poziciot is betölthetik...
Rugo
2017. szeptember 18. 18:02
Duterte nyílt lapokkal játszik. Szegény országot vezet, amelynek egyetlen kincse a tiszta fejű fiatalok - ha valaki droggal mérgezi az országa fiataljait, azt ő agyonlövi. Isten áldja érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!