Polgárháborús a helyzet Venezuelában

2017. augusztus 01. 08:42

Az országos tüntetéshullámban már több mint százhúszan haltak meg Venezuelában.

2017. augusztus 01. 08:42

Vasárnap feláll az alkotmányozó nemzetgyűlés, hogy újraírják Venezuela alkotmányát, ezért az ellenzék további tüntetéseket ígér, az új alkotmány ugyanis még nagyobb hatalmat adna az elnök kezébe – tudósít az Euronews.

A tüntetéshullám már négy hónapja tart, ezalatt több mint százhúszan meghaltak és rengetegen megsérültek. A legfőbb ügyész szerint a nemzetgyűlés összehívása óta pedig szüntelenül emberiesség elleni műntetteket követnek el az országban.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. augusztus 01. 18:50
Na és talán csaltak a választásokon? Ha az ellenzék ennyire rohadt népszerű, akkor miért veszít folyton a választásokon? Ha nem csaltak a választásokon, akkor csak a hangos vesztes kisebbség hőbörög.
august
2017. augusztus 01. 11:05
Azért az már tragikomédiába illik, hogy a haladó demokratákat kiveri a hideg veríték, ha választásról, sőt alkotmányozó nemzetgyűlésről esik szó. Azonnal háborús állapotok közé kerül az ország.
aleb19
2017. augusztus 01. 09:56
es ez egy jo alkalom, hogy a vilag legnagyobb olaj/gaz keszletekkel rendelkezo orszagban, megjelenjenek a demokracia angyalai azaz az amcsi apache helikopterek...
SilentBob
2017. augusztus 01. 09:44
Mióta láttam itt soros jóbarát-féle kivételezett maromfik baszakodását, már nem hiszek a nép általi spontán lázongásokban. Érdekelne, hogy ötvenhatban ki szervezte nálunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!