Birkákat telepítettek a Buckingham-palota tövébe

2017. augusztus 22. 15:29

Hat birka és az őket terelő patterdale terrier színesíti a londoni Green Parkot.

2017. augusztus 22. 15:29

Egyetlen nap leforgása alatt kedvenccé vált a Buckingham-palota tövébe, a londoni Green Parkba telepített hat birka: Esmeralda, Jennifer, Olivia és három társuk, valamint az őket terelő patterdale terrier, Mavis.

A különítmény terv szerint csak egy hétig legel majd a királyi parkokhoz tartozó Green Parkban, de ha a részvételükkel zajló erőfeszítések sikeresnek bizonyulnak a városi zöldfelületek vadvirágos rétjeinek megóvására. Elképzelhető, hogy a birkák gyakori látványt nyújthatnak majd a jövőbeni Londonban: a Hyde Parkban, a Regent's Parkban és a Richmond Parkban is.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2017. augusztus 24. 17:08
"Birkákat telepítettek a Buckingham-palota tövébe" Nagy ügy, nálunk a parlamentbe is.
Tehetős Totó
2017. augusztus 23. 12:14
Teve es lesz e kertben, s legel ezeréves gyepet.
annamanna
2017. augusztus 23. 09:16
Szerintem a birkák sem élvezik a tumultust; ha kutyákat is sétáltatnak arrafelé (biztosan), az külön gond, újabb fölösleges izgalom; az emberek meg szagolhatják a birkabűzt, és tele lesz a park birkabogyóval. Ennek az egésznek semmi értelme. Plusz hat birkához felfogadni egy embert, az is fölösleges pocsékolás.
zsiráf
2017. augusztus 23. 08:47
Pórázon szegény birkák? Minek akkor a kutya?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!