Az iraki kormányerők visszafoglalták Moszult

2017. július 10. 10:18

Nyolc hónapig tartó, hatalmas veszteségekkel járó ostrom után az iraki kormányerők vasárnap visszafoglalták Moszult.

2017. július 10. 10:18

Nyolc hónapig tartó ostrom után vasárnapra amerikai támogatással az iraki kormányerők visszafoglalták Moszult az Iszlám Államtól – tudósít az Euronews. A harcokban több ezer civil és az  iraki terrorelhárítás embereinek csaknem a fele életét vesztette. A városból körülbelül egymillióan menekültek el. Moszulban, amely a dzsihadisták utolsó fellegvára volt, szinte egy épület sem maradt épen.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. július 10. 16:35
"A harcokban több ezer civil és az iraki terrorelhárítás embereinek csaknem a fele életét vesztette." Az mennyi? Ez olyan duma, minthogy az államadósság 70%. Adatnak tűnk, de közben véletlenül sem derül ki belőle a tényleges mréték.
Haka Pc
2017. július 10. 14:18
" az iraki terrorelhárítás embereinek csaknem a fele életét vesztette " He? Nem kellett volna előtte kiképezni őket? Fele, baszki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!