Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Közel-keletesedik a hangulat Olaszországban

2017. június 29. 12:22

Aktuális utcakép a Trieszt melletti Monfalcone kisvárosából. Jelenleg naponta sok ezer migráns érkezik Olaszországba.

2017. június 29. 12:22

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wotan
2017. június 30. 11:57
Olaszország sem lesz már olyan mint régen mert ezeket már az istennek sem tudják kipaterolni ahogy más nyugat -európai országból sem. Szaporodnak mint a nyulak igy 30 év mulva már közel-keleten fogják érezni magukat a nyugatiak.
Rockpapa
2017. június 29. 23:12
MÁR LÁTOM MAGAM ELŐTT AMIKOR A KÖZÉPKORI TEMPLOMAIKAT MECSETTÉ ALAKÍTJÁK.KIBASSZÁK ONNAN A RENESZÁNSZ FESTMÉNYEKET,MERT ALLAH HÁZÁBAN TILOS AZ EMBERÁBRÁZOLÁS.Minden köztéri szobrot ami nincs rendesen felöltözve eltakarítják. Kispöcsű Dávid ,megy a levesbe.
Dénia
2017. június 29. 21:31
Látszik, hogy ezek együtt mennek, egyirányba tartanak valahova kiöltözve. Biztos a mecsetbe. Ez nem egy általános utcakép szerintem. Azzal együtt, hogy elhiszem, hogy tömegesen jelen vannak már Olaszországban, mivel most is ezer számra jönnek naponta hajókkal, és nem nagyon tudnak továbbmenni. De ha nem zárta volna le Magyarország a zöldhatárt, akkor ezeket a képeket nálunk lehetne felvenni általános hétköznapi képekként. Mert hogy az osztrákok felhúzták volna ugyanazt a duplakerítést, ha mi nem tesszük, az hétszentség.
néhai Ch.Pilot
2017. június 29. 18:45
Humort félretéve: ez elképesztő! Isten irgalmazzon Európának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!