Jean-Marie Le Pen a lányának: Mondj le!

2017. június 20. 13:51

A Nemzeti Fornt 89 éves alapítója szerint a párt és Marine Le Pen szereplése „borzalmas kudarc”, ezért lányának le kell mondania.

2017. június 20. 13:51

Jean-Marie Le Pen, a Nemzeti Fornt 89 éves alapítója szerint a rossz elnök- és parlamenti választási eredmények után lányának, Marine Le Pennek le kell mondania. Hozzátette: lánya szereplése „borzalmas kudarc”.

„Nem lehet többé hasznos az, aki elkezd ártani saját pártjának politikai nézeteivel vagy csökönyösségével” – nyilatkozta Jean-Marie Le Pen, miután nem engedték be az FN vezetőinek nanterre-i találkozójára.

Marine le Pen figyelmeztette apját, hogy nem látják szívesen a találkozón, ő azonban egy hatósági emberrel és egy ügyvéddel mégis megjelent, hogy kísérői tanúskodjanak: a rendezvény helyszínének kapuját leláncolták, hogy így akadályozzák meg a belépését. Jean-Marie Le Pen nem is vett részt az eseményen, mert mint mondta: „túl öreg vagyok ahhoz, hogy átmásszak a kapun”.

Az apa és a lánya közötti kapcsolat azután méregesedett el, hogy Marine Le Pen két évvel ezelőtt kizáratta az apját a pártból az antiszemita és idegengyűlölő kijelentései miatt.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. június 20. 15:11
Az öreg náci furkál...
kizökkentidő
2017. június 20. 15:09
Az elkerülhetetlenül bekövetkezö terrorcselekmények jótékony hatással lesznek a párt eredményeire.
tango47
2017. június 20. 14:13
Hát 30 %-ot kapni (amiről az itteni ellenzék álmodni sem mer!) Franciaországban hatalmas bukás. Mindez persze azért, mert a francia választási rendszer sokkal igazságosabb a magyarnál. Ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!