Így ölték meg a londoni terroristákat

2017. június 08. 09:28

A felvételen jól látszik, ahogy a terroristák lerohannak embereket az utcán, majd a kiérkező rendőrök végezne velük.

2017. június 08. 09:28

A riasztás beérkezése után nyolc perccel már halottak voltak londoni a terroristák. A kiérkező rendőrök végeztek velük. A terrortámadás utolsó pillanatairól most egy videót is közzétettek a brit bulvárlapok. A felvételen jól látszik, ahogy a terroristák lerohannak embereket az utcán, majd másodpercek alatt végeznek velük a kiérkező rendőrök. 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. június 09. 06:53
https://444.hu/2017/06/08/gordeszkajaval-harcolt-a-londoni-terroristak-ellen-a-hos-spanyol A harminckilenc éves madridi férfi éppen a barátaival gördeszkázott, mikor a három terrorista kiugrott a furgonjukból és késelni kezdtek a Borough Marketnél. Barátja, Guillermo Sánchez a Guardiannek elmondta, hogy Echeverría amint észrevette, hogy az egyik merénylő megszúrt egy nőt, segíteni indult, és gördeszkájával többször fejbe vágta a terroristát, dulakodni kezdtek, amiben életét vesztette. Sánchez utolsó emléke barátjáról, hogy a földön fekszik gördeszkáját szorítva. A támadás után azonnal keresni kezdték Echeverríát a spanyol nagykövetségen és a segélyvonalon keresztül, majd másnap már a Facebook-on is. Végül szerdán közölték hivatalosan is a hozzátartozókkal a gyászhírt.
Akitlosz
2017. június 08. 20:11
"rendőrök végezne" Már megint egy újabb, fogalmazásgátlót szedett, alkalmatlan újságíró, persze név nélkül dolgozik.
Vén Csataló
2017. június 08. 19:43
Lassúak voltak. :(
Tehetős Totó
2017. június 08. 14:29
Mielőtt kijavítanák: "A felvételen jól látszik, ahogy a terroristák lerohannak embereket az utcán, majd a kiérkező rendőrök végezne velük. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!