A hollandokat is lenácizta Erdoğan

2017. március 11. 15:43

Náci maradványoknak és fasisztáknak nevezte a hollandokat Recep Tayyip Erdoğan, amiért betiltottak egy rotterdami gyűlést, amin a török külügyminiszter kampányolt volna az elnöki jogkör kitágítását célzó népszavazás mellett.

2017. március 11. 15:43

Biztonsági okokra hivatkozva betiltották a török külügyminiszter rotterdami gyűlését, megtagadták a politikus repülőjének leszállását is. Mevlüt Çavuşoğlu annak a népszavazásának akart volna kampányolni Hollandiában, amelynek célja a török elnök jogkörének kiterjesztése. 

Recep Tayyip Erdoğan annyira kiakadt a történteken, hogy náci maradványoknak és fasisztáknak nevezte a hollandokat utána, illetve kilátásba helyezte azt is, hogy a holland repülőket meg nem engedik majd leszállni Törökországban.

Korábban Ausztriában, Svájcban és Németországban is betiltották már a török politikusok kampányolását, emiatt Erdoğan a németek is lenácizta már.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2017. március 12. 12:22
Na és?
Burmin
2017. március 12. 12:19
Hát az gondolom a törököknek lesz rossz ha a holland gépek nem szállhatnak le mert a rokonyok kénytelenek lesznek más légitársasággal utazni...persze lehet a KLM-nek sem tesz jót...
atila68
2017. március 12. 11:34
Hát igen. Akit nem adtak el rabszolgának, azt leküldték a gyémántbányába. Csodás történet a hollandé.
Morgen
2017. március 12. 09:57
Macskakaparófát mindkét félnek, hogy rendbe jöjjenek a körmeik. Unalmas választási kampányban leledzik Európa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!