Elrendelték az illegális bevándorlók kitoloncolását az USA-ban

2017. február 21. 19:26

John Kelly belbiztonsági miniszter által kibocsátott rendeletek alapján kitoloncolhatják az Egyesült Államokban tartózkodó tizenegymillió illegális bevándorlót. A korábban már elítélt személyekkel kezdenék a kiutasításokat.

2017. február 21. 19:26

John Kelly belbiztonsági miniszter két rendelkezést bocsátott ki. Ezek szerint az Egyesült Államokban tartózkodó mintegy 11 millió illegális bevándorló mindegyike potenciálisan kitoloncolható. 

A belbiztonsági miniszter elrendelte a határőrizeti szerveknek, hogy a lehető leggyorsabban toloncolják ki valamennyi, illegálisan az országban tartózkodó személyt. A kormányzat hét prioritást határoz meg a kiutasítások menetrendjében: elsőként azokat kell kitoloncolni, akiket már elítéltek kihágások vagy bűncselekmények miatt. 

(MTI)

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajjaj
2017. február 22. 20:22
Ki is ez az Ipper ? "" Ipper Péter [Hozzászóló kiszűrése] 2017. február 19. 15:27 2 3 @next még él 1 ce pays de merde " "
Morgen
2017. február 22. 12:53
Majd jönnek az EU-ba. Dupla pénz az embercsempészeknek és maffiózó gazdáiknak.
Senye Péter
2017. február 22. 06:38
Nem lehetetlen, mind az sem, hogy a fogkrémet visszanyomjuk a tubusba.
szancso
2017. február 22. 06:13
Nem tudom, hogy fog ez az USA-ban sikerülni, de tegnap izelítőt kaptam a Franken Report műsorában, hogy hogy nem fog ez NO-ban. Bemutattak három afrikai országból jött nőt, akik megkapták a kitoloncolásukról szoló értesítést, Olaszországba kell vissza menniük, mert ott léptek az unió területére. Mivel most Nürnbergben élnek, elmentek egy magukat Frauencafenak nevező társasághoz - hogy honnan tudták, hogy ilyen itt létezik? - segítséget kérni. Amiket előadtak az olaszokról, elképesztő volt. Ugyan az a hazugság áradat, amit a magyar rendőrőkről és a magyar nép rasszista hozzáálásról hadováltak. Sajnos, azt hiszem sok német még mindig beveszi ezt a sok maszlagot. És természetesen ezek a "Gutmenschenek" minden lehető segítséget megigértek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!