Nem kell a liberálisoknak az Öt Csillag Mozgalom

2017. január 09. 19:44

Elutasította hétfőn az Európai Parlament liberális frakciója az olasz Öt Csillag Mozgalom csatlakozási kérelmét. Guy Verhofstadt frakcióvezető szerint a felek között továbbra is alapvető nézetkülönbségek vannak fontos európai ügyeket illetően.

2017. január 09. 19:44

Az euroszkeptikus, populista M5S szavazóinak többsége hétfőn támogatásáról biztosította a pártelnök Beppe Grillo kezdeményezését, amelynek értelmében a mozgalom EP-képviselői átültek volna a Szabadságjogok és Demokrácia Európája Mozgalomból (EFDD) a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) formáció soraiba.

Ezt azonban leszavazták az ALDE európai parlamenti képviselői, a csatlakozási kérelem jóváhagyásához kétharmados többségre lett volna szükség. Guy Verhofstadt, a liberálisok frakcióvezetője szerint a felek között „továbbra is alapvető nézetkülönbségek vannak fontos európai ügyeket illetően”. (MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. január 10. 19:00
A liberálisok csillagos egéről továbbra is hiányzik majd a digók öt csillaga. Minő skandalum!
krakken96
2017. január 09. 20:55
szélsőbalosok:)))azt hiszik külömbek a szélsőjobbtól.pedig azért léteznek hogy krizisek idején lecsapoltassék a felesleges vér.háborúra,népirtásra szükség van.ezek nélkül még mindig a barlangokban kóborolnánk mint valami egyszeri állat.mindenki háborúban áll mindenki ellen,azért vannak rasszok,népek és ideák hogy csoportosuljon az ember és az erősebb rassz,nép és idea fennmarad.a történelem egyetlen nagy háború rövidebb fegyverszünetekkel:))
Bölcs Ész
2017. január 09. 20:51
Guy Verhofstadt-ot én csak GAY Verhofstadt-nak hívom. Kinézete alapján (arc, fog, haj, szemüveg) nem is tud más az eszembe jutni...
yanoo
2017. január 09. 20:12
Valamit félreértettek a digók.Ötágú csillag kell a libsiknek, nem Öt Csillag.Ide vezet a figyelem teljes hiánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!