Lövöldöztek egy floridai reptéren, több ember meghalt

2017. január 06. 19:49

Egy férfi lövöldözött pénteken a floridai Fort Lauderdale nemzetközi repülőtér egyik termináljának csomagkiadásánál. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a támadásnak egy halálos áldozata van, de a CNN most már öt halottról beszél. A lövöldöző férfit elfogták.

2017. január 06. 19:49

Lövöldözés történt a floridai Fort Lauderdale nemzetközi repülőterén pénteken, az első hírek szerint egy ember meghalt, legalább kilencen megsebesültek.

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldözőt őrizetbe vették. Az MSNBC televízió helyszíni tudósítása szerint az elfogott férfi az egyetlen gyanúsított. Részletek egyelőre nem ismertek, csak annyit tudni, hogy az egyik terminál csomagkiadásánál történt a lövöldözés.

A CNN hírtelevízió értesülései szerint sem a floridai repülőteret, sem az Egyesült Államok más légikikötőit nem érte korábban fenyegetés, a támadás váratlan volt. (MTI)

FRISSÍTÉS

A CNN szerint már öt halottja van a lövöldözésnek, és további nyolc sérültet kórházba szállítottak.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2017. január 07. 01:37
Következő ballhibbant komment: Tényleg? Nahát!
Tatulus
2017. január 07. 01:36
Állítólag - baloldali mérvadó orgánumok szerint - Orbán Viktor bizonyára felelős a gaztettért! Na ná!
Text adósság
2017. január 06. 20:37
"Az MSNBC televízió helyszíni tudósítása szerint az elfogott férfi az egyetlen gyanúsított. Részletek egyelőre nem ismertek, csak annyit tudni, hogy az egyik terminál csomagkiadásánál történt a lövöldözés." Azért kezdett lövöldözni mert nem jött meg a csomagja amiben az utánpótlás lőszernek kellett volna megérkezni.
Text adósság
2017. január 06. 20:30
Összetévesztette a cukrászdával?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!