Trump szerint nevetséges az újraszámlálási kezdeményezés

2016. november 27. 17:44

Közleményben reagált Donald Trump megválasztott amerikai elnök arra, hogy a Zöldek elnökjelöltje több államban is újraszámoltatná a szavazatokat. Trump szerint Jill Stein kezdeményezése átverés, csak arról szól, hogy megtöltse a zsebét pénzzel.

2016. november 27. 17:44

Donald Trump szerint a Zöldek „nevetséges” újraszámlálási kezdeményezése egy út Jill Steinek, a Zöldek elnökjelöltjének – aki összesen a voksok 1 százalékát se kapta meg és több államban a szavazólapon se volt rajta – arra, hogy megtöltse pénzzel a zsebét, melynek a nagy részét soha nem fogja az újraszámolásra költeni – véli a megválasztott amerikai elnök. Leszögezte: mind a három államban – Wisconsin, Michigan, Pennsylvania –, ahol újraszámoltatnák a szavazatokat, nagy különbséggel nyert, különösen Pennsylvaniában, ahol több mint 70 ezer vokssal győzött.

Trump úgy látja, hogy ez az egész csak egy átverés a Zöldek részéről egy olyan választás kapcsán, amelyet már rég elismertek, így az eredményt tisztelni kellene ahelyett, hogy megkérdőjelezik és mocskolják, mint ahogy ezt Jill Stein teszi – írja közleményében Trump.

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. november 27. 23:07
A zöld Jill Steinek ilyenek mindenhol. Meg akarják tömni a zsebüket pénzzel.
illesl
2016. november 27. 20:42
HA A REPEDTSARKÚ HISZTÉRIKA NYERT VOLNA, AKKOR EZ A VILÁG LEGDEMOKRATIKUSABB RENDSZERE LENNE. ALJAS SZÉLSŐSÉGESEK, ORBANISTÁK, XENOFÓBOK, FASISZTÁK, SZEXISTÁK, és MINDEFÉLE ISTÁK LENNÉNEK A DICSŐ EREDMÉNY MEGKÉRDŐJELEZŐI.
Mich
2016. november 27. 18:51
Egy ilyen súlyos gyanút, sőt vádat (hogy "valakik meghekkelték a választási információs rendszert" és ennek következtében teljesen megváltoztatták a választási eredményt) közvetlenül és egyértelműen kellene bizonyítani, nem elég azt mondani: "nem tetszik nekünk a végeredmény"... pusztán erre építve indítani újraszámolást csak a demokrácia semmibe vevését igazolja...
edvind johnsson
2016. november 27. 18:35
Helló! Next még él?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!