Lavrov: Túl sok a punci az amerikai kampány körül

2016. október 15. 17:44

Az orosz külügyminisztert Donald Trump nőkre tett megjegyzéseiről faggatta Christiane Amanpour a CNN műsorán, de a válasz még őt is meglepte.

2016. október 15. 17:44

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter inkább nem válaszolt a CNN-es Christiane Amanpour Donald Trump nőkre tett megjegyzéseit firtató kérdésére. Na de hogy nem válaszolt? 

AMANPOUR: Feltehetek egy utolsó kérdést? Egy utolsót. Kicsit szemtelen, de azért megkérdezem. Oroszországnak megvolt a maga Pussy Riot-pillanata. Mit gondol Donald Trump Pussy Riot-pillanatáról?

LAVROV: Nos, nem tudom, hogy ezt hogyan… Az angol nem az anyanyelvem, így nem tudom, hogy illendő-e ilyet mondani. Olyan sok punci (pussy) van az elnökválasztási kampány körül mindkét oldalon, hogy inkább nem válaszolnék erre a kérdésre.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2016. október 17. 22:49
LAVROV NEM CSAK KÍVÁLÓ DIPLOMATA, HANEM BÖLCS IS. A hely szellemének megfelelő választ adott. Miközben a hivatalokban egyre több a nő, az iszlám előtti behódolást leginkább épp az európai nő fogja megfizetni… És a nők teszik tönkre az egész világot... http://magyarhirlap.hu/cikk/68633/Posztvallasos_allamhit
Harangláb
2016. október 16. 14:01
Szerintem pont eggyel több punci van az amerikai elnökválasztásban, mint kellene...Akár tekintse bóknak a puncit a lottyadt szatyor gazdája...
48gondolkodó
2016. október 16. 11:45
A mandiner szerint ez volt a legfontosabb kérdés? Nyugtázta a színvonalat!
Mindjárt
2016. október 16. 05:31
Először hallottam Lavrovot angolul beszélni. Amanpour a szélsőbaloldali, balliberális média kutyája. Nagyon jól megfizetett kutyája. Amanpour csak Trump-ról kérdezett de Lavrov válaszában mindkét oldalról megmondta a véleményét. Jámbor András kérdezi: "Mi lenne, ha tavaszra nem maradna független sajtó?" Az lenne ami Amerikában van. Gyakorlatilag csak szélsőbaloldali, balliberális, nagyon erőszakos propagandisták uralják az amerikai médiát. Nincs állami kézben ahogy nálunk de gyakorlatilag ugya az. Azt érték el, hogy senki se hisz aaz amerikai médiának ahogy a Fidesz által lenyult közmédiának se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!