Muszlim nőt diszkriminált, börtönbe kerülhet a norvég fodrász

2016. szeptember 09. 09:36

Pénzbüntetéssel sújtottak egy norvég fodrászt, amiért nem volt hajlandó kiszolgálni egy hidzsábot viselő nőt. Mivel nem akar fizetni, ezért akár börtönbe is kerülhet.

2016. szeptember 09. 09:36

A rendőrség 870 eurós pénzbírságot szabott ki egy norvég fodrásznőre, amiért  nem volt hajlandó kiszolgálni egy hidzsábot hordó asszonyt. Ezt azonban nem volt hajlandó befizetni, ezért ha a bíróság úgy dönt, le kell ülnie a büntetését.

A 47 éves nő – aki amúgy a norvég Pegida mozgalom tagja – arra hivatkozva tagadta meg a muszlim nő kiszolgálását, hogy számára a muszlim viselet ijesztő ideológiát tükröz, nem pedig egy vallási jelképet.

A fodrásznő meghallgatása után azt mondta: büszke magára.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2016. szeptember 20. 14:16
Nekem meg aszonták, a piacgazdaságban a kereslet és a kínálat szabadon áramlik. Ha ez a nő nem szolgál ki muszlimokat, jól megbüntesse nekije a piac láthatatlan keze, amennyiben egy vevő máshoz fog menni. Vagy nem lyól mondom a libsi leckét?
thymian
2016. szeptember 20. 14:16
Ez is lehetett volna hivatkozási alap, hogy a vendégeket elriasztja, ha kétes tisztaságú fejekhez nyúl. Mert ne mondja senki, hogy naponta mosnának hajat, a kendő alatt befülled, bebüdösödik. Pfúj!
yanoo
2016. szeptember 20. 14:15
De ha nincs rajta horogkereszt? Vagy akkor már nem náci, csak szimplán divatos, fekete egyenruházat?
Tiszafa
2016. szeptember 20. 14:14
Bizony rosszul tette, hogy nem szolgálta ki a muszlim nőt. A nullás géppel kellett volna egy középső sávot kialakítani és kész. Ha a muszlim nő ezért jelentette volna fel, akkor lehetett volna azzal védekezni, hogy félre értette, mivel az egyáltalán nem beszéli a norvég nyelvet és ezért ugyebár ő nem lehet felelős.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!