Elérte a hurrikán Floridát

2016. szeptember 02. 21:52

A Hermina lecsapott Florida északi partjaira, az állami intézményeket bezárták és több tízezer ember maradt áram nélkül. A kormányzó életveszélyre és a szükségállapotra hívta fel a figyelmet.

2016. szeptember 02. 21:52

A Hermina névre keresztelt hurrikán lecsapott Florida északi partjaira pénteken. Szükségállapotot rendelt el Rick Scott kormányzó az állam legnagyobb részében. Bezárták az összes állami intézményt, köztük az iskolákat is, miközben több tízezer ember maradt áram nélkül tudósít az Euronews.

A vihar várhatóan az egész keleti parton végigsöpör – Georgia államon, majd Észak- és Dél-Karolinán keresztül egészen Maryland államig.

A kormányzó figyelmeztetett: „Ne felejtsük el: készüljenek! Ez életveszélyes. Nem akarom kockáztatni senki életét, és nem akarom kockáztatni egyetlen életmentő életét sem.”

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. szeptember 04. 07:45
Én még soha nem voltam hurikán elszenvedője. Tudjátok miért? Mert kurvára nem fogok olyan helyen lakni.
fogd a pénzt és kuss
2016. szeptember 04. 07:09
A szükségállapotra nem felhívják a figyelmet, hanem kihirdetik ....
o _ A
2016. szeptember 03. 12:45
Ezen mit kell lájkolni? Lehet szeretni, nem szeretni a politikai elitjüket, de az ott élők többsége ártatlan, dolgos ember.
B. Kanász, a Salamon
2016. szeptember 03. 07:25
Minden második lakos színes vagy zsidó, Bushnak hívják a kormányzót is... Besegítenek nekünk a csillagösvényről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!