Tele van Európa Iszlám Állam-harcosokkal

2016. augusztus 04. 15:49

Az Iszlám Állam egykori, jelenleg börtönben ülő harcosa részletesen mesélt a The New York Times-nak a terrorszervezetről.

2016. augusztus 04. 15:49

Ahogy korábbi összefoglaló cikkünkben megírtuk: A The New York Times interjút készített Harry Sarfóval és egyben riportban mutatja be az eddigi ismereteket az Iszlám Állam működéséről. A Németországban élő fekete férfi 2015-ben csatlakozott az Iszlám Államhoz, most terrorizmus miatti három éves börtönbüntetését tölti Brémában. Sarfo számos állítást tett az Iszlám Állam helyzetéről, működési modelljéről és terrorizmussal kapcsolatos terveiről az interjúban.

A férfi egyebek mellett arról is beszélt: az Iszlám Állam számos embere várja a támadási parancsokat Európában, s az az egyik fő céljuk, hogy egyszerre több európai országban is támadjanak. Kitért arra is: a szervezet teljes globális terrorhálózatot kiépítésére törekszik és alvó sejteket telepít számos országba.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Együttbűnözés
2016. augusztus 05. 23:12
Békanász a hasadon @blassius "terrorizmus miatti három éves börtön" Okos volt, az a hülye Whiskys idióta jidó bankokat rabolt, igaz hogy senkit se lőtt le, mégis kapott 17 évet! Ebből látszik, a "nemlétező" háttérhatalomnak mi a éegfontosabb! Mammon.
antioxi
2016. augusztus 05. 20:20
Ja, tényleg nincs kapcsolat a migráns-áradat és a terrorizmus között.
simonvitéz
2016. augusztus 05. 11:54
Nomarmost ha ennek felismeresehez egy Godzillat kellett meginterjuztatni , akkor a nyugati politikusok fejeben tenyleg elkepeszto nagy a sotetseg!
Hora
2016. augusztus 05. 09:04
Köszönhetjük az európai "elitnek". (olyan elit ez, mint amikor a sz@r úszik a víz tetején.) persze mindez nem jöhetett volna létre Európa nyugati felének agymosott, kereszténytelenített liberalizált (nem véletlenül:) népeinek, asszisztálása nélkül. Világos már miért maradt ki az unió alkotmányából a keresztény gyökerekre utalás. A gondos kezek úgy látszik tényleg évszázados tervek alapján előre dolgoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!