Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Legyőzhetik a washingtoni elitet! – Trumpnak kampányolt Farage

2016. augusztus 25. 08:49

Együtt kampányolt Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölttel szerdán este Mississippi államban Nigel Farage, a Brexitet szorgalmazó angol politikus.

2016. augusztus 25. 08:49

Donald Trump mellett kampányolt Nigel Farage, a Brexitet talán leginkább szorgalmazó angol politikus. A nagygyűlést a déli állam fővárosában, Jacksonban tartották, és ezúttal Donald Trump alig beszélt. Amint a pódiumra lépett, a vendéget dicsérő néhány szó után átadta a mikrofont az angol meghívottnak.

Ovációval fogadott beszédében Nigel Farage azt fejtegette, hogy hozzá hasonlóan Donald Trump is a politikai elit ellenzője, és szintén gátat vetne a bevándorlásnak. Mindazonáltal leszögezte: nem biztosítja támogatásáról Trumpot, mert – mint fogalmazott –, nem akarja ugyanazt a hibát elkövetni, mint Barack Obama jelenlegi amerikai elnök, aki az Európai Unióban maradásra ösztökélve az Egyesült Királyság polgárait, beavatkozott a szigetország belügyeibe. 

Farage azonban közvetve mégiscsak Trump mellett foglalt állást. Így fogalmazott: „ha amerikai állampolgár volnék, nem szavaznék Hillary Clintonra, még ha fizetnének is érte”. Farage azt is mondta: Trumppal legyőzhetik a washingtoni elitet és legyőzhetik a közvélemény-kutatókat is. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2016. augusztus 25. 10:24
Erősödik USA polgárainak ellenszenve az oligarchia iránt. Ez bizony átjön Európába és itt is felerősödik az amúgy is létező ellenszenv az EU oligarchikus vezetésével szemben.
Pinter68
2016. augusztus 25. 10:05
Ez egy idióta troll, baszki! Nem hiszem el, hogy azok után amit othon művelt van olyan idióta, aki még szóba áll vele! Remélem a Trumpot is jól megszívatja, ahogy a briteket is.
kizökkentidő
2016. augusztus 25. 09:50
Szimpatikus, szókimondó (nem trágár)politikus Farage. Remélhetőleg nem beépített ember. Azt hiszem ezzel a hozzászólással vívta ki első alkalommal a figyelmemet: https://www.youtube.com/watch?v=Ue9aPddNcVM
matykox
2016. augusztus 25. 09:08
Így is van, de majd meglátjuk, mekkora hányada van az államoknak még ép eszénél... A borzalmas klingon banya a jelenlegi majom után valódi katasztrófa lenne, nemcsak az USánkának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!