Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Fehér rendőrök lőttek agyon egy fekete férfit

2016. július 07. 09:12

Egy nyilvánosságra került videófelvétel szerint két fehér rendőr lelőtt egy fegyvertelen afroamerikai férfit Baton Rouge-ban. Az ügyben vizsgálat indult.

2016. július 07. 09:12

Újabb fekete férfit öltek meg fehér rendőrök kedden az amerikai Baton Rouge-ban. Egy videófelvétel szerint két rendőr vitába keveredik egy férfival, majd egyikük leteperi, a másikuk pedig agyonlövi.

A kivezényelt rendőrök egy név nélküli bejelentésre érkeztek a helyszínre. Azt az információt kapták, hogy egy CD-árus fegyverrel fenyegetett meg valakit. A rendőrségi jelentés szerint az egyik rendőr végzetesnek bizonyult lövést adott le. Egy szemtanú szerint viszont a rendőr többször rálőtt az áldozatra, miközben a másik rendőr lefogta. Mint kiderült, a megölt ötgyermekes férfi kezében nem volt fegyver.

A két intézkedő rendőrt kényszerszabadságra küldték, az ügyben folyik a vizsgálat.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. július 07. 20:07
Megint mi ez az inkorrekt rasszizmus, csak úgy lefehérezni két férfit!
Vigyázzunk
2016. július 07. 16:37
Nem először történik ilyen, és nem is utoljára. Vadnyugat.
dave
2016. július 07. 14:23
Persze ilyenkor kötelező kiírni a bőrszínt. Bezzeg, ha Borsod megyénkben vágják a gyümölcsfádat, vagy a nagyit erőszakolják összedrótozva, akkor ilyenről szó sem lehet.
OberEnnsinnen
2016. július 07. 13:43
A liberális/globális hatalom legmakacsabb problémája: és mi legyen a rendőrökkel? Nem véletlen, hogy hatalmas pénzeket ölnek a legkülönfélébb képző/át/visszaképző és ki tudja még, miféle programokba... A probléma ősrégi: Az embertömeg legyen egyre idiótább, a rendőrség pedig legyen egyre idióta-tisztelőbb! Mindezt magas erkölcsön alapulva, a világ legmagasabb, az AMERIKAI ERKÖLCSISÉG szellemében. a kört megint négyszögesíteni kellene. Hitlerék kezdhetnek költözködni, jönnek az új szögesítők, polkorrekt terror néven, akik kitúrják a helyükről Adolfot és Kobát, meg Kun Bélát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!