Juncker megmondta Putyinnak: maradnak a szankciók

2016. június 17. 08:35

Megtörtént az első hivatalos EU-s látogatás Oroszországba a Krím elcsatolása óta. Jean-Claude Juncker azért utazott Putyinhoz, hogy megmondja: maradnak a szankciók, mert Oroszország egyezményt sért.

2016. június 17. 08:35

Oroszország megsérti a minszki egyezményt, ezért maradnak a szankciók – mondta Jean-Claude Juncker Vlagyimir Putyinnak. Az Európai Bizottság elnökének útja az első hivatalos EU-s látogatás volt Oroszországba a Krím elcsatolása óta.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2016. június 18. 11:00
HOGY VÁLTOZNAK AZ IDŐK! RÉGEN KINEVEZTÉK AZ SZKP KÖZPONTI BIZOTTSÁGÁNAK FŐTITKÁRÁT AZ ELVTÁRSAK ÉS IGEN CSAK NYELTÉK A VODKÁT. MOST VLAGYIMIR VLAGYIMIROVICS PUTYINT AZ OROSZOK DEMOKRATIKUS MÓDON MEGVÁLASZTOTTÁK ÉS NAGY PÉTER ÓTA AZ EGYIK LEGJÓZANABB ÉS LEGZSENIÁLISABB VEZETŐJE OROSZORSZÁGNAK. S TESSENEK MEGNÉZNI EZT A FONNYADT ISZÁKOS MAJMOT! SZINTE UGYAN ÚGY NEVEZIK KI - mit tesz Isten egy bizottság élére - MINT LEONYID ILJICS BREZSNYEVET, JURIJ VLAGYIMIROVICS ANDROPOVOT, KONSZTANTYIN USZTINOVICS CSERNENKOT és így tovább.
2016. június 18. 03:15
Ha az EU sokáig folytatja ezt a "kiváló" politikáját az oroszokkal, végleg kiszorítja magát az orosz piacról. Az igazán nagy meglepetés pedig akkor fogja érni az EU-t, amikor az oroszok a luxus dolgokat is Keletről kívánják beszerezni, beleértve az autókat is.
Akitlosz
2016. június 17. 20:40
Globális az, ami az egész Föld (vagy egy másik) bolygóra kiterjed. Az EU nem a világ. Aki nem is ismeri a szó jelentését ő inkább ne használja!
Vigyázzunk
2016. június 17. 16:15
Putyinnak is próbált taslit adni? Attól tartok, visszakapta volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!