Áll a szemét Párizsban

2016. június 10. 08:54

Foci Eb ide vagy oda, a sztrájkoló dolgozókat ez nem nagyon hatja meg. Blokád alatt tartják a szemétégetőket, a kukások sem dolgoznak, miközben a szemét csak gyűlik.

2016. június 10. 08:54

Elképesztő állapotok uralkodnak Párizsban, miután a sztrájkoló munkások blokád alá vették a szemétégetőket és a kukások sem dolgoznak. Ráadásul úgy tűnik, nem ez lesz az egyedüli kellemetlenség, amivel számolniuk kell az embereknek: folytatódik a vasutassztrájk és az Air France pilótái is tiltakozást terveznek.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mystes
2016. június 10. 16:42
- iszlám bandák lövöldöznek - extra biztonsági megerősítésre van szükség, rengeteg pénzért - hegyekben áll a szemét - nem lehet benzint kapni - stb Hollande egy ilyen országabn szeret/ne élni... :))
Mystes
2016. június 10. 16:39
Next! takarítsál mán! bűzlötök!
tevevanegypupu
2016. június 10. 15:59
Paris la pubelle ville du monde.
simonvitéz
2016. június 10. 15:36
Te jo eg! Mit csinalna ezeknek a rohadekoknak a sajtoja Berlintol Washingtonig, ha mondjuk Magyarorszag rendezne egy ilyen esemenyt es tized ennyi problema lenne! Csak ugy zaporoznanak rank a kritikak! Itt Angliaban meg maximum a Daily Mailben jelenik meg egy-egy kritikus cikk. Az egyiket volt szerencsem elolvasni, a szerzo viszonylag kendozetlen stilusban ostorozta a franciakat, hogy ekkora "mess" van naluk, megis ok akarjak megmondani meg az angoloknak is, mit csinaljanak a demokraciajukkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!