Öngyilkos merényletet követtek el Törökországban

2016. április 27. 18:50

Egy halottja és hét sebesültje van a törökországi Bursa városában szerda délután elkövetett öngyilkos merényletnek. A kormányzóság szerint egy 25 éves nő robbantotta fel magát.

2016. április 27. 18:50

Öngyilkos merényletet követtek el szerdán délután az északnyugat-törökországi Bursa város központjában, a robbantásban egy ember meghalt, legkevesebb heten megsebesültek – írta a Dogan török hírügynökség.

Kerim Dogan, az egyik szemtanú a Habertürk hírtelevízió élő adásában telefonon azt mondta, hogy a detonáció a település egyik fő turisztikai látványossága, az Ulu dzsámi mellett történt, miközben az épületben és annak udvarán éppen temetési szertartást tartottak. A környező üzletek ablakai is betörtek.

Bursa tartomány kormányzóságának közlése szerint egy nő robbantotta fel magát, a hírügynökség szerint az elkövető 25 éves volt. Helyszíni beszámolók szerint a közeli bevásárlóközpontok azonnal kiürültek.

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. április 27. 21:11
Ha a merénylő volt az egyetlen áldozat, az nem is rossz. (Nem derül ki számomra teljesen a cikkből az áldozat kiléte.) Ezt az öngyilkos merénylés dolgot én tanítanám. A vizsgán a sivatag közepén kéne felrobbantania magát a faszkalapnak. Ha sikerül, mehet élesbe is csinálni, ha nem, akkor meg pótvizsga.
cutcopy
2016. április 27. 19:59
Egy okkal több hogy Dzsudzsák hazajöjjön a Bursasporból..
Békanász a hasadon
2016. április 27. 19:35
Oszt csodálkoznak a külföldi uszitók, hogy kibasszák őket.
Negue
2016. április 27. 19:23
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezek ellen mi lesz a megoldás a világban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!