A magyar szeparatizmustól tart a román szélsőjobb

2016. március 15. 12:28

Kolozsváron ünnepelt az Új Jobboldal nevű román szélsőjobb párt, ami többek közt a magyar szeparatizmust tartja a Románia leselkedő egyik veszélynek.

2016. március 15. 12:28

 Hagyományőrző módon visszatért Kolozsvárra a Jancu brand - írja a Főtér, ami szerint nem hozott újat, de profibb volt a román Új Jobboldal idei kolozsvári műsora a tavalyinál. A párt megemlékezett Avram Iancu román nemzeti hősről is. A szimpatizánsok szerint iszlám invázióval van dolga Európának. Emellett veszélyes a magyar szeperatizmus is, ennek megnyilvánulása a marosvásárhelyi székely szabadság napja.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. március 16. 21:11
Az örök idióta nácipártpara. Olyan szinten ostoba gyökerek ezek a széljobbosok, hogy szinte fáj. Alkoholista szülők, félbehagyott iskolák, szeretethiányos gyermekkor, és teljes sötétség felnőttkorban: ez jellemzi ezeket a szerencsétlen bolondokat, akiknek mindenképp gyűlölni kell valakiket, mindegy, hogy magyar, román vagy német az illető, segghülye és kész.
Akitlosz
2016. március 15. 21:12
Nyilván csak véletlen, hogy éppen március 15-én vonulnak, nem 14-én, nem 16-én, nem hétvégén. Csak így lehet.
Szívemből magyar
2016. március 15. 18:39
Ha annyira román Erdély, akkor miért kell azt skandálni? ezeknek a soviniszta barmoknak egyszer meg kéne mutatni, hogy nálunk a román iskolákon ott lehet a román felirat és a zászló, miközben ezt a székelyek Székelyföldön nem tehetik meg.
választópolgár
2016. március 15. 17:48
a románok befesthetik magukat kék piros sárgára, attól nem lesznek jobb emberek, ugyanolyan kisebbségi érzéssel küszködő frusztrált aluliskolázott primitív balkáni nép marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!