Rubio szerint Trump feketemunkásokat alkalmaz

2016. február 26. 10:00

Marco Rubio republikánus elnökjelölt azzal vádolta meg ellenfelét, Donald Trumpot, hogy lengyel feketemunkásokat alkalmaz a vállalkozásában. Trump azzal vágott vissza, hogy Rubio nem alkalmaz senkit, míg ő emberek ezreinek ad munkát.

2016. február 26. 10:00

A New York Times szerint Donald Trump 200 szerződés nélküli lengyel munkást alkalmazott egy építkezésen, amiért millió dolláros büntetést kapott. Marco Rubio a tegnapi elnökjelölti vitán erre hivatkozva vádolta a legesélyesebbnek kikiáltott republikánus Trumpot. Donald Trump azzal vágott vissza, hogy míg ő emberek ezreinek ad munkát, Rubio senkinek.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BookZZ
2016. február 27. 15:34
"Feketemunkásokat alkalmaz." Ja, kb. 30 évvel ezelőtt volt az eset egy alvállalkozóval, de nyilván jobb érvet pici Roboto nem tud felhozni Trump ellen. Valaki nyomja már meg a ctrl+alt+del-t, vagy adjon neki még egy pirulát. youtube.com/watch?v=TPm0Zz31bFI
ThunderDan
2016. február 26. 14:07
Ez az amerikai választási cirkusz 4 évente pont arra jó, hogy a röhögőgörcs kapjon el, amikor a hazai politikai kultúráról papol valaki... :))) Az idei felhozatal meg egyenesen borzalmas.
1120
2016. február 26. 13:52
Nem tudom, hogy volt-e valaha ilyen gyenge felhozatal a GOP-nál(?) Aligha... Így aztán persze, hogy Trump lesz a nyerő! A "csacsikról" meg csak annyit, hogy Clintonné az őszintétlenség archetípusa. Hozzá képest Sanders maga az erkölcsi etalon! (Talán nincs semmi sem, amiben Sanders-szel egyetértek, az öreg mégis szimpi. Ezt még én magam sem értem... :)
Rebel Son
2016. február 26. 12:25
szánalmas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!