Közpénzből finanszírozott bigámia

2016. február 05. 10:27

A muszlim férfiak több mint 20 százaléka él többnejűségben, Ausztriában azonban a poligámiát több éves börtönbüntetéssel sújtják a törvények. Mit tesz tehát az élelmes migráns?

2016. február 05. 10:27
Bunford Gerda

„A muszlim férfiak több mint 20 százaléka él többnejűségben, Ausztriában azonban a poligámiát több éves börtönbüntetéssel sújtják a törvények. Mit tesz tehát az élelmes migráns? A második feleségét egyedülálló anyaként prezentálja az európai hatóságok előtt, akinek így 200 euróval több támogatás jár, mint az első, az európai jog által is elismert feleségnek. És mivel a valóságban egy háztartásban élnek, így a hatóságokat kijátszva (és a törvényeket megsértve) több pénzt tudnak kicsaklizni az osztrák kasszából.

Nézzük tehát egy Bécsben lakó, bigámiában élő menedékkérő (és családja) juttatásait: az első, legális felesége kap 620 eurót, a második, eltitkolt, az iszlám jog által elismert felesége pedig 827 eurót. Ehhez jönnek hozzá még a gyerekek után járó juttatások (gyerekekként 223 euró), és az esetleges többedik feleség támogatásai. Négy gyerek és két feleség esetén ez közel 3000 euró (~935 000 Ft.) szociális segélyt jelent.”

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 14. 12:52
Ha egyszer a törvényhozó hülye miért ne tenné meg?
Orange79
2016. február 19. 19:41
Nyilvanvalo, hogy a polkorrekt hazudozas miatt a parazita eletmodra szoktatott ingyenelokrol sem szabad beszelni pedig ez helyrehozhatatlan hiba volt nemcsak nyugaton a tevehajcsar muszlim trogerek kapcsan hanem kelet-kozep Europaban is a ciganysaggal. Generaciok nottek fel segelykultuszon, semmittevesen es a fattyaik potyogtatasan. Hala ennek az ongerjeszto folyamatnak igy egyre kevesebb aktiv munkavallalo tartja el az egyre csak szaporodo/szaporitott eloskodot. Ez elobb-utobb felrobban, nem fenttarthato. Annyira abszurd mitha a gondos gazda a malacok helyett a patkanyok ele szorna a takarmanyt.
Finale*
2016. február 13. 20:32
A Bibliaban ,de nem a kereszteny vallasban. Tudod a ketto nem ugyanaz : )
Andre1bp
2016. február 13. 20:32
A Bibliaban is van tobbnejuseg. Hol a KDNP?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!