Ügyvédhez fordulhatott a szökött párizsi terrorista

2016. január 15. 09:40

Sajtóhírek szerint Salah Abdeslam felkereste azt az ügyvédet, aki korábban azt nyilatkozta, hogy elvállalná a védelmét. Az ügyvéd nem kommentálta az információt.

2016. január 15. 09:40

Belgiumi sajtóhír szerint ügyvédhez fordult Salah Abdeslam, a novemberi párizsi terrortámadás szökésben lévő egyik elkövetője. A Belga nevű hírügynökség szerint felhívta azt az ügyvédet, aki annak idején úgy nyilatkozott, elvállalná Abdeslam védelmét, ha az felkérné erre – tudósít az Euronews.

Más források szerint nem a terrorista, hanem valaki a környezetéből fordult az ügyvédhez, míg az egész cáfolatáról is érkeztek hírek. Az ügyvéd, Sven Mary nem kommentálta a hírt. A belga ügyészség pedig csak annyit közölt, hogy náluk nem jelentkezett az ügyvéd azzal, hogy Abdeslamot képviseli.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. január 15. 14:20
az amneszti internationál nem tülekedik hogy védje?
néhai Ch.Pilot
2016. január 15. 09:45
Csak azért akar bíróságra kerülni, hogy ott is robbanthasson. És így legalább biztos lehet benne, hogy bejut és nem lövik le a kapuban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!