Damaszkuszban robbantott az Iszlám Állam

2016. január 31. 17:55

A terrorszervezet épp akkor követte el a merényletet, amikor a szíriai kormány és az ellenzék végre elkezdte a béketárgyalásokat Genfben.

2016. január 31. 17:55

Legalább 45-en meghaltam, több mint 110-en pedig megsebesültek, amikor felrobbant egy autóba rejtett pokolgép és két öngyilkos merénylő is robbantott Szíria legszentebb síita kegyhelyénél Damaszkuszban. A merényleteteket a szélsőségesen szunnita Iszlám Állam vállalta magára.

A robbantásokat éppen akkor követték el, amikor a szíriai kormány képviselői és az ország széttagolt ellenzéke béketárgyalásokat kezdett az ENSZ felügyelete alatt Genfben.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. február 01. 09:42
A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más. http://pokolraveluk.info/2011/09/17/a-hitler-leanyzo-rothschild-negyedik-birodalma-es-meg-sok-minden-mas/
Mich
2016. február 01. 00:38
Ez a "Pax Americana"...
Orvosok és mérnökök
2016. január 31. 21:00
Obama mersekelt lazadoi ameriaki penzbol
áfonya
2016. január 31. 20:46
Merkel idegösszeomlás előtt . Merkelt mi vezette az Európa megszállásának hozzá segítéséhez ,ebben a sulyos bűncselekményben Juncker is társ bűnös sőt főbűnös. Európai országoknak parancsot adott a betolakodók terroristák befogadására. Juncker alkalmatlan az eu vezetéshez ,könyörtelenül kirugni kitiltani az euból ,menjen haza Amerikába.Merkelt meg zárt osztályra csukni ,mert ép elméjű ember felfogja tette sulyát ,beszámíthatatlan ,ha józan fejjel kapzsiságból csinálta ,akkor életfogytiglant érdemel. Is Angela Merkel on the verge of a MENTAL BREAKDOWN? Warning from psychoanalyst ANGELA Merkel is on the brink of a mental breakdown, a psychoanalyst has warned. By Kieran Corcoran http://www.express.co.uk/news/world/639184/Is-Angela-Merkel-on-the-verge-of-a-MENTAL-BREAKDOWN-Warning-from-psychoanalyst
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!