Kőzápor – 18 rendőr sérült meg a macedón határon

2015. december 02. 13:46

A feltartóztatott menedékkérők egy csoportja a vasúti töltésről felszedett kövekkel dobálta a pajzsokkal védekező rohamrendőröket.

2015. december 02. 13:46

18 rendőr sérült meg a hétvégén a görög-macedón határon, amikor a feltartóztatott menedékkérők kövekkel támadtak az útjukat elálló rohamrendőrökre – számolt be az A1on.mk, akik szerint az váltotta ki a konfliktust, hogy megérkezett a helyszínre az építendő kerítéshez szükséges drótháló. A macedón híroldal felvételén látható, ahogy a migránsok egy csoportja a vasúti töltésről felszedett kövekkel folyamatosan dobálja a pajzzsal védekező rendőrsorfalat.

Számos menedékkérő ragadt Görögország és Macedónia a határán, mióta a balkáni országok úgy döntöttek, hogy csak az afganisztániakat, irakiakat és szíriaiakat engedik át az EU felé.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2015. december 03. 14:05
A bolgár határon csend van. Csak nem a 'gellert kapott' golyó miatt?
cutcopy
2015. december 03. 10:24
Gyurcsány ilyenkor már rég kilövette volna a szemüket..
Csigorin
2015. december 03. 09:17
Nyilvan ha en atmegyek a szomszedhoz kerni egy kis lisztet, azzal kezdem hogy kovel bedobom az ablakat es szetrugom a keriteset. Nyilvan.
veletlen
2015. december 03. 00:53
Azt hiszem, az EU népi és politikusi köreiben is napról napra csökken a görögökkel kapcsolatos együttérzés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!